НАЧАЛО Алткойни

Solana разпродаде всичките си телефони в САЩ – цената реагира положително

15.12.2023 11:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana разпродаде всичките си телефони в САЩ – цената реагира положително

Solana за пореден път демонстрира своята сила и към момента на писане на статията цената на SOL се е увеличила с 8.1% до $77.9, като може да се похвали с пазарна капитализация от $33.1 милиарда.

Забележително постижение за Solana Mobile е пълната разпродажба на телефоните Saga в САЩ. Компанията изрази дълбока благодарност за огромната подкрепа, като отбеляза този момент като забележително пътуване. Въпреки че телефоните Saga вече са разпродадени в САЩ, Solana Mobile уверява европейската си аудитория, че ограничен брой устройства все още са налични за закупуване.

Този успех е доказателство за голямото търсене и положителния прием от страна на потребителите, като бележи значителен етап за Solana Mobile.

Свързаната със Solana меме монета, Bonk (BONK), преживя изключителен скок от над 956% през последния месец, предизвиквайки огромен интерес сред крипто ентусиастите.

Анатолий Якавенко, съосновател на Solana, намекна за потенциално увеличение на цената на телефона Solana Saga поради повишеното търсене на BONK.

В неотдавнашна поява в подкаст по-рано този месец Якавенко призна пазарните предизвикателства, пред които е изправен Saga, и разкри личното си използване на устройството като “NFT телефон“, а не като основно мобилно устройство. Освен това той обсъди плановете за пускане на повече модели Saga телефони.

Ралито на цената на Solana (SOL) е значително от средата на октомври насам, като през последните два месеца отбеляза скок от близо 300%. При сегашното рали SOL надхвърли значителното ниво на съпротива от $75.

Следващото важно препятствие се намира близо до $80, а успешно затваряне над това ниво може да предизвика значително възходящо движение за SOL. Друго значимо ниво на съпротива се намира около $82; пробивът може потенциално да доведе до повишаване на стойността на SOL до около $85.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin: Китовете се активизират, изпращайки десетки милиони към топ крипто борсите

Whale Alert, известна компания за проследяване на значителни движения на криптовалути, идентифицира близо дузина значителни трансакции с Dogecoin на Coinbase, водещата американска борса за криптовалути.

05.03.2024 10:00 2 мин. четене

Цената на тази меме криптовалута може сериозно да се срине тази седмица

Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути, като отбеляза значителни печалби както на дневна, така и на седмична база.

05.03.2024 7:00 2 мин. четене

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.