Home

Binance спира “copy” търговията за потребителите в Европа

26.06.2024 21:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance спира “copy” търговията за потребителите в Европа

Binance, най-голямата крипто борса в света, деактивира услугите си за “copy” търговия за европейските потребители, тъй като регламентът за пазара на криптовалутни активи (MiCA) скоро ще бъде приложен.

На 26 юни европейските потребители на Binance бяха информирани, че услугата за “copy” търговия вече не е достъпна в техния регион. 

Освен това борсата ги посъветва да закрият позициите си в “copy” търговия и да прехвърлят средствата си обратно в съответните спот портфейли до крайния срок, който е определен на 27 юни 2024 г., 23:59 българско време.

След тази дата всички останали отворени позиции ще бъдат автоматично затворени по пазарна цена, а активите ще бъдат прехвърлени към спот портфейлите.

Това развитие следва неотдавнашното съобщение на Binance от 21 юни относно неодобрените стабилни монети в ЕС. От 30 юни потребителите няма да могат да търгуват, депозират или теглят стабилни монети, които не отговарят на регламента MiCA. 

Освен това борсата е актуализирала своите реферални системи и тези с награди. От 24 юни комисионите за рефериране при спот и маржин търговия ще се изплащат в BNB, токена на Binance, а не в стабилни монети. Вследствие на това платформата препоръчва на европейските си потребители да прегледат своите авоари и да обмислят преминаването към регулирани стабилни монети или други дигитални активи преди крайния срок, определен на 30 юни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ще се спука ли балона на фондовия пазар на фона на масовите разпродажби на хедж фондовете?

Напоследък водещите компания на фондовия пазар са технологичните акции, които изстрелват индекси като S&P 500 до нови върхове.

29.06.2024 9:30 2мин. четене

Ето кои две държави задминават САЩ по приемането на крипто

През последните няколко години в сектора на криптовалутите настъпиха значителни промени, .

29.06.2024 9:00 2мин. четене

Какво ще правят американците с конфискуваните от Русия $300 милиона

През декември 2023 г. САЩ предложиха на страните от Г-7 да конфискуват руски активи на стойност $300 милиарда като мярка за отслабване на възможностите на Русия в продължаващата война срещу Украйна.

29.06.2024 7:30 1мин. четене

Японската йена достигна 38-годишно дъно срещу долара

Японската йена (JPY) достигна 38-годишно дъно, като на 28 юни се търгуваше за 0.0062 срещу щатския долар (USD).

29.06.2024 6:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.