Home

Binance спира “copy” търговията за потребителите в Европа

26.06.2024 21:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance спира “copy” търговията за потребителите в Европа

Binance, най-голямата крипто борса в света, деактивира услугите си за “copy” търговия за европейските потребители, тъй като регламентът за пазара на криптовалутни активи (MiCA) скоро ще бъде приложен.

На 26 юни европейските потребители на Binance бяха информирани, че услугата за “copy” търговия вече не е достъпна в техния регион. 

Освен това борсата ги посъветва да закрият позициите си в “copy” търговия и да прехвърлят средствата си обратно в съответните спот портфейли до крайния срок, който е определен на 27 юни 2024 г., 23:59 българско време.

След тази дата всички останали отворени позиции ще бъдат автоматично затворени по пазарна цена, а активите ще бъдат прехвърлени към спот портфейлите.

Това развитие следва неотдавнашното съобщение на Binance от 21 юни относно неодобрените стабилни монети в ЕС. От 30 юни потребителите няма да могат да търгуват, депозират или теглят стабилни монети, които не отговарят на регламента MiCA. 

Освен това борсата е актуализирала своите реферални системи и тези с награди. От 24 юни комисионите за рефериране при спот и маржин търговия ще се изплащат в BNB, токена на Binance, а не в стабилни монети. Вследствие на това платформата препоръчва на европейските си потребители да прегледат своите авоари и да обмислят преминаването към регулирани стабилни монети или други дигитални активи преди крайния срок, определен на 30 юни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Гърция планира да въведе данъчна рамка за криптовалутите – ето кога

Гръцкото правителство се готви да въведе данъчна рамка за криптовалутите и дигиталните активи, които понастоящем не са официално признати.

18.07.2024 23:00 1мин. четене

Как Доналд Тръмп планира да увеличи производството на петрол в САЩ

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да увеличи местния добив на петрол в страната и да отмени регулациите, за да постигне целите си.

18.07.2024 21:30 1мин. четене

ЕЦБ демонстрира предпазливост след намаляването на лихвите, а еврото се засилва

Търговците подкрепиха еврото в четвъртък на фона на сигналите от страна на Европейската централна банка (ЕЦБ) за предпазливи планове след намаляването на лихвените проценти, което отслаби предишните опасения във връзка с политическите сътресения във Франция.

18.07.2024 21:10 2мин. четене

БРИКС: Ето кога съюзът може да покани нови държави да се присъединят

Тъй като БРИКС се подготвя за предстоящата си среща през октомври, има много спекулации дали блокът ще приеме нови страни членки.

18.07.2024 18:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.