Home

Колко криптовалути са дарили поддръжниците на Доналд Тръмп за неговата кампания?

25.06.2024 7:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Колко криптовалути са дарили поддръжниците на Доналд Тръмп за неговата кампания?

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп получава забележителни дарения в криптовалута с наближаването на изборите.

Ончейн (On-chain) даренията в крипто достигнаха близо $60,000, без да се включват вноските, направени чрез централизирани борси като Coinbase.

Според фирмата за блокчейн анализи Breadcrumbs кампанията на Тръмп е получила $59,386 в ончейн крипто дарения от 218 дарители. Анализаторът Джеймс Делмор обясни, че много от даренията идват чрез борси, които не се считат за ончейн трансакции.

По-голямата част от даренията са в USDC, изпратени чрез мрежите на Етериум, Base и Polygon. Кампанията на Тръмп е събрала общо над $260 милиона, като традиционните дарения все още водят.

Близнаците Уинкълвос обявиха дарение от $2 милиона в Биткойн за кампанията на Тръмп, подкрепяйки неговата про-крипто позиция. Въпреки това част от дарението на близнаците бе върнато заради превишаване на допустимата сума.

Кампанията на Тръмп започна да приема дарения в криптовалути през май, подчертавайки подкрепата си за тази индустрия. Този ход идва на фона на регулаторните предизвикателства и промяната в Конгреса към про-крипто законодателство с наближаването на изборите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Инфлацията в САЩ се понижи до 2.6% според ключова метрика на Федералния резерв

В петък ключов икономически показател на Федералния резерв показа, че инфлацията през май е намаляла до най-ниския си годишен темп от повече от три години насам.

28.06.2024 15:41 1мин. четене

Златото достигна 11% шестмесечна печалба, инвеститорите чакат данните от Фед

Цените на златото останаха стабилни в петък, като отбелязаха сериозно шестмесечно повишение, докато инвеститорите очакват данните за инфлацията в САЩ, за да получат нов поглед върху лихвената политика на Федералния резерв. 

28.06.2024 15:30 1мин. четене

Цените на петрола продължават да растат в очакване на данните за инфлацията в САЩ

Цените на петрола се повишиха в петък, отбелязвайки трето поредно седмично поскъпване, поради засилените очаквания, че Федералният резерв на САЩ скоро ще започне да намалява лихвените проценти, очаквайки публикуването на данните за инфлацията в САЩ по-късно през деня.

28.06.2024 14:00 1мин. четене

S&P 500 на път да завърши първата половина на годината с исторически рекорд

Според Bespoke Investment Group индексът S&P 500 ще завърши със значителни печалби през първата половина на 2024 г., които ще надхвърлят средните му исторически стойности.

28.06.2024 13:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.