Home

Доналд Тръмп е най-добрия вариант за американската икономика според Кати Ууд

24.06.2024 19:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доналд Тръмп е най-добрия вариант за американската икономика според Кати Ууд

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, наскоро изрази подкрепата си за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори.

Говорейки на събитието “Millionaire Symposium” в Лас Вегас, Ууд заяви: 

Ще гласувам за човека, който ще направи най-доброто за нашата икономика… И на тази основа това е Тръмп.

Тя посочи първите три години от управлението на Тръмп преди Ковид пандемията като “най-добрите в икономическата история на САЩ“, споменавайки влиянието на икономиста Артър Лафер, който беше икономически съветник на кампанията на Тръмп през 2016 г.

Подкрепата на Ууд за Тръмп съвпада с оптимистичните ѝ възгледи за Биткойн. Тя влезе в заглавията на вестниците със смелата си прогноза, че до 2030 г. Биткойн може да достигне $3.8 милиона. Нейната бича прогноза е продиктувана от убеждението, че институционалните инвеститори ще увеличат значително разпределението на средствата си за Биткойн, като потенциално ще инвестират над 5% от портфейлите си в криптовалути. 

Участието на Ууд в Биткойн сектора изглежда съответства на неотдавнашното застъпничество на Тръмп за крипто сектора. През последните месеци Тръмп публично изрази подкрепата си за Биткойн и получи значителни крипто дарения, включително $2 милиона в Биткойн от близнаците Уинкълвос. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът разреши на Binance US да инвестира средства на клиенти в държавни ценни книжа

Американски съд одобри искането на Binance US да инвестира фиатни средства на клиенти, държани в BitGo, в американски държавни ценни книжа.

20.07.2024 13:10 1мин. четене

Ето коя технология не пострада при вчерашния глобален срив

С напредъка на света в дигиталната ера зависимостта от технологиите става все по-очевидна. Дигиталните инструменти и платформи вече играят решаваща роля във всичко – от комуникацията до бизнес операциите.

20.07.2024 12:00 2мин. четене

Главният изпълнителен директор на Binance апелира за търпение на фона на бичия цикъл на Биткойн

Поговорката “фондовият пазар възнаграждава търпеливите“ се простира отвъд традиционните финанси и важи и за сферата на криптовалутите.

20.07.2024 9:00 1мин. четене

Искате да се срещнете с Доналд Тръмп – ето колко Биткойн ще трябва да платите

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да получи значителен принос от своите поддръжници в областта на криптовалутите, като определи висока цена от $844,600 за лична кръгла маса на Биткойн конференцията 2024 в Нешвил.

20.07.2024 8:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.