НАЧАЛО Алткойни

Вижте кои криптовалути премахва Coinbase Wallet

ноември 30, 2022 18:39 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вижте кои криптовалути премахва Coinbase Wallet

Coinbase извади от портфейла си редица големи криптовалути - включително XRP, седмият по големина дигитални актив по пазарна капитализация.

В съобщение до потребителите си най-голямата американска криптоборса заяви, че от 23 януари вече няма да поддържа Биткойн Кеш (BCH), Ripple (XRP), Етериум Класик (ETC) и Stellar (XLM) в портфейла си. 

Това означава, че от следващата година потребителите няма да могат да купуват, продават, изпращат или получават активи чрез Coinbase Wallet. От компанията заявиха, че този ход се дължи на “ниската степен на използване” на активите в платформата. 


ПРОЧEТИ ОЩЕ: Цена на Биткойн: Прогноза за 2025-2030 г.


Съобщението се отнася конкретно за портфейла на компанията, а не за самата борса. През януари 2021 г. Coinbase преустанови предлагането на XRP в отговор на предприетите от Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) правни действия срещу Ripple – дело, което все още продължава.  

Компанията добави, че въпреки премахването на активите от своя портфейл, потребителите ще могат да ги възстановят чрез техните фрази за възстановяване, но ако изпращат и получават от делистнатите криптовалути чрез Coinbase Wallet – ще ги загубят.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.