НАЧАЛО Други

“В затвора не е толкова лошо” – казва Мартин Шкрели на До Куон

ноември 10, 2022 15:41 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“В затвора не е толкова лошо” – казва Мартин Шкрели на До Куон

Мартин Шкрели, бивш ръководител на хедж фонд се опита да успокои съоснователя на Terraform Labs - До Куон, че животът в затвора не е толкова лош.

Докато обсъждаше сделката между Binance и FTX в подкаста UpOnlyTV в сряда, Шкрели, който беше освободен през май от четиригодишна присъда в затвора за измама с ценни книжа се обърна към До Куон. Той сподели, че затворът не е толкова лош и че не е най-лошото нещо в историята.

Южнокорейските власти се опитват да арестуват съоснователя на Terraform Labs след срива на стабилната монета на компанията и криптовалутата LUNA. Обвиненията срещу главният изпълнителен директор на Terraform Labs включват измама и нарушение на закона за капиталовите пазари, както и манипулиране на стабилната монета на компанията.

Куон заяви, че не бяга и изрази готовност да сътрудничи на южнокорейското разследване, но отказа да разкрие локацията си, позовавайки се на съображения за сигурност.

Интерпол също издадоха червена бюлетина за До Куон, което изисква от световните правоприлагащи органи да арестуват дадено лице ако то бъде открито.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Повечето професионални инвеститори се възползват от срива


Шкрели имаше подобен съвет и за Сам Банкман-Фрид, който доскоро беше един от любимците на крипто сектора:

Беше наистина безразсъдно за FTX да води сделки в Aptos и Sui. Има причина банките да не правят това […] Наистина е смешно, че можеш да се превърнеш от дарител на спасителна помощ в получател на спасителна помощ в рамките на няколко месеца.

Въпреки че му е неприятно, той смята, че Банкман-Фрийд може да излежи малко време заради създалата се ситуация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Слабата политика на Русия може да се окаже пагубна за икономиката

Според доклад на Руския център за макроикономически анализи и краткосрочни прогнози руската икономика е изправена пред предизвикателства, свързани с времето, в което политиците полагат усилия за ограничаване на инфлацията и стабилизиране на рублата.

септември 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Ще издържи ли САЩ на икономическите заплахи?

Икономиката на САЩ се сблъска с предизвикателства през тази година и сега е изправена пред съвкупност от потенциални опасности, които могат да доведат до по-голяма несигурност.

септември 25, 2023 13:00 3 мин. четене

САЩ вероятно ще вдигне още един път лихвените проценти тази година – какво означава това за Биткойн?

Най-новото обобщение на икономическите прогнози на Федералния резерв на САЩ, което беше публикувано по-рано тази седмица, предлага ценна информация за перспективите на централната банка по отношение на лихвените проценти и икономиката в по-широк план.

септември 25, 2023 11:15 3 мин. четене

Топ 4 предизвикателства пред разширяването на БРИКС

През последните години се наблюдава засилване на геополитическото напрежение, което води до намаляване на усилията за сътрудничество, особено между големите държави.

септември 25, 2023 9:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.