НАЧАЛО Други

„В затвора не е толкова лошо“ – казва Мартин Шкрели на До Куон

ноември 10, 2022 15:41 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
„В затвора не е толкова лошо“ – казва Мартин Шкрели на До Куон

Мартин Шкрели, бивш ръководител на хедж фонд се опита да успокои съоснователя на Terraform Labs - До Куон, че животът в затвора не е толкова лош.

Докато обсъждаше сделката между Binance и FTX в подкаста UpOnlyTV в сряда, Шкрели, който беше освободен през май от четиригодишна присъда в затвора за измама с ценни книжа се обърна към До Куон. Той сподели, че затворът не е толкова лош и че не е най-лошото нещо в историята.

Южнокорейските власти се опитват да арестуват съоснователя на Terraform Labs след срива на стабилната монета на компанията и криптовалутата LUNA. Обвиненията срещу главният изпълнителен директор на Terraform Labs включват измама и нарушение на закона за капиталовите пазари, както и манипулиране на стабилната монета на компанията.

Куон заяви, че не бяга и изрази готовност да сътрудничи на южнокорейското разследване, но отказа да разкрие локацията си, позовавайки се на съображения за сигурност.

Интерпол също издадоха червена бюлетина за До Куон, което изисква от световните правоприлагащи органи да арестуват дадено лице ако то бъде открито.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Повечето професионални инвеститори се възползват от срива


Шкрели имаше подобен съвет и за Сам Банкман-Фрид, който доскоро беше един от любимците на крипто сектора:

Беше наистина безразсъдно за FTX да води сделки в Aptos и Sui. Има причина банките да не правят това […] Наистина е смешно, че можеш да се превърнеш от дарител на спасителна помощ в получател на спасителна помощ в рамките на няколко месеца.

Въпреки че му е неприятно, той смята, че Банкман-Фрийд може да излежи малко време заради създалата се ситуация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене