НАЧАЛО Uncategorized

Това партньорство на Ripple може да разтърси цялото крипто пространство

10.05.2024 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Това партньорство на Ripple може да разтърси цялото крипто пространство

Ripple наскоро разкри значително сътрудничество, като стана член на DeRec Alliance, заедно с големи играчи като Hedera, Algorand и XRPL Labs.

Този стратегически ход е от огромно значение за Ripple и създадения от компанията токен XRP. Оглавяван от Лимон Бърд, съосновател на Hedera, DeRec Alliance има за цел да ускори възстановяването на изгубени дигитални активи чрез подход с отворен код.

Това амбициозно начинание има потенциала да предефинира критериите за сигурност и оперативна съвместимост в криптосферата.

Решението на Ripple да се присъедини към този пионерски алианс подчерта нейната непоколебима отдаденост на иновациите. По този начин компанията се позиционира като ключов играч в стремежа за култивиране на устойчиви решения за управление на дигиталните активи – въпрос от първостепенно значение за бъдещата траектория на XRP.

В челните редици на крипто иновациите, Ripple предоставя своя несравним опит в сферата. Участието ѝ в DeRec Alliance е на път да окаже значително въздействие, като не само оформи политиките и управлението, но и да придвижи напред техническата еволюция на тази новаторска инициатива.

Тази ключова роля допълнително консолидира авторитета и влиянието на XRP в глобалния крипто пазар, като демонстрира визионерските перспективи на Ripple и ангажимента му да превърне XRP в ядрото на трансформиращите постижения.

Несъмнено това съобщение предвещава ключов момент за Ripple, XRP и по-широката крипто индустрия. С присъединяването си към DeRec и с приемането на далновидната визия на личности като Виталик Бутерин, Ripple се налага като незаменим новатор.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Uncategorized Новини

TikTok съди американското правителство

TikTok и неговата компания-майка ByteDance оспорват закон, подписан от президента Джо Байдън във федералния съд на САЩ.

08.05.2024 0:00 1 мин. четене

Deutsche Bank ще предлага услуги, свързани с криптовалути

Водещата финансова институция в Германия, Deutsche Bank, официално сключи стратегическо партньорство с Taurus за предлагане на услуги, включващи попечителство на криптовалути и токенизация.

14.09.2023 20:14 1 мин. четене

През 2022 г. Block Ink. на Джак Дорси се представи по-добре от 2021 г.

Компанията Block Inc. на Джак Дорси обяви финансовите си резултати за четвъртото тримесечие на 2022 г., които се разминаха с очакванията, но все пак постигна целите си относно приходите.

25.02.2023 13:19 2 мин. четене

Shiba Inu (SHIB): Цената на меме токена регстрира спад в очакване на Shibarium

Глобалният пазар на дигитални активи наскоро отбеляза спад поради повишения страх сред инвеститорите.

15.02.2023 12:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.