НАЧАЛО Алткойни

Топ 5 алткойна, които да следите през декември

декември 3, 2022 8:04 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 алткойна, които да следите през декември

Крипто сектора продължава да се бори с каскадните ефекти от имплозията на FTX, а повечето дигитални активи се търгуват в диапазон или в най-добрия случай постигат скромни печалби.

Анализирайки последните събития около долуизброените 5 алткойна, част от общността вярва, че си струва споменатите криптовалути да бъдат наблюдавани отблизо. 

BNB 

Въпреки краткотрайното вълнение около Фонда за сигурни активи за потребители (SAFU) на Binance, положителните настроения около BNB от гледна точка на инвеститорите се запазват, особено след като OpenSea добави поддръжка на незаменяеми токени (NFT) на BNB.

Към момента на писане на статията токенът на Binance се търгува на цена от около $290, което представлява спад от около 0.6% за деня и над 4% за седмицата.

Що се отнася до техническите индикатори, тяхното обобщение сочи „продажба“ при 12, осцилаторите клонят към „продажба“ при 3, а пълзящите средни сочат към „продажба“ при 9.

Toncoin (TON)

Toncoin (TON) е децентрализиран блокчейн от първи слой разработен от Telegram. На всичкото отгоре мрежата разполага с платформа за търговия с потребителски имена на Telegram.

Пазарната капитализация на Toncoin е около $2.18 милиарда, но тя също регистрира дневни загуби от около 1%. Седмичните печалби на актива са около 6%,  месечните около 13%, а към момента на писане на статията се търгува на цена от около $1.79.

Техническият анализ на еднодневните метрики на TON като обобщението върви към „покупка“ при 15, а пълзящите средни подкрепят „силна покупка“ при 14. Осцилаторите остават „неутрални“ на ниво 1.

Chainlink (LINK)

След като насрочи тестовото издание на своята функция за стейкинг за 6 декември, Chainlink (LINK) се превърна в яростен конкурент на Етериум (ETH) мрежата, която предлага подобна програма на своята платформа

В резултат на това цената на LINK се повиши до около $7.6 към момента на писане на статията и седмични печалби от около 12%.

Еднодневните обобщителни метрики на актива в момента са положителни като сочат към „покупка“ при 13,  пълзящите средни подкрепят „силна покупка“ при 12, а осцилаторите са в зоната на „продажба“ при 5.

Polygon (MATIC) 

Според експерти в сектора нещата изглеждат добре за MATIC, родния токен на Polygon, който интегрира големи имена като Starbucks, Instagram и Reddit в своята NFT платформа. Това от своя страна доведе до покачване на продажбите на NFT на Polygon със 191%.

Положителното развитие на събитията оказа огромно влияние върху цената на MATIC, която отбеляза ръст от около 10% през седмицата и около 6.9% на месечната графика и към момента на писане на статията се търгува за около $0.9.

Индикаторите за технически анализ на MATIC на еднодневните метрики също изглеждат добре. Обобщението сочи към „покупка“ при 12. Осцилаторите стоят на „неутрална“ позиция при 9, а пълзящите средни сочат към „силна покупка“ при 11.

GMX 

Въпреки че е най-малката криптовалута по пазарна капитализация от изброените алткойни, GMX привлече вниманието на инвеститорите, след като на 29 ноември събра над $1.1 от дневни такси за търговия.

След тази новина GMX регистрира напредък на всички свои графики, особено на тази за дневения ръст, реализирайки малко над 10% печалба и около 29% на месечната графика, а към момента на писане на статията се търгува за около $54.

Техническите показатели за GMX са най-положителни сред наблюдаваните токени като обобщението им сочи „силна покупка“ при 12. Пълзящите средни също са в зоната на „силна покупка“ на ниво 10, докато осцилаторите сочат „покупка“ на ниво 2.

Смята се, че  ако тези криптовалути продължат да се представят положително, успеят да привлекат повече инвеститори и като цяло да се подобряват те биха имали шанс да изиграят важна роля във възстановяването на сектора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене