НАЧАЛО Други

Близо 200% ръст на продажбите на Polygon NFT

декември 1, 2022 9:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Близо 200% ръст на продажбите на Polygon NFT

Платформата за криптоанализи Messari съобщава, че броят на продажбите на незаменяеми токени (NFT), базирани на Polygon се е увеличил със 191% от края на септември, което е най-добрият резултат от всички блокчейни. 

Смята се, че този показател е постигнат благодарение на интегрирането на Polygon (MATIC) в инфраструктурата на водещи Web2 компании. Reddit, Meta, Starbucks и много други също се възползваха от възможностите на блокчейна от втори слой.

Понастоящем Polygon е на четвърто място сред всички вериги по отношение на общите продажби на NFT от началото на годината. По-интересно би било обаче да се види как успехите на Polygon са се отразили на криптовалутата, която захранва мрежата. 

Ценови анализ на MATIC

Активът е на 10-то място сред най-големите криптовалути. Към момента на писане на статията MATIC се търгува за $0.86 и има пазарна капитализация от $7.56 милиарда.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Един алткойн грабна вниманието на успешен трейдърски бот


Поглеждайки графиката на MATIC, можете да видите, че технически напълно корелира с гореспоменатите фундаментални показатели, когато активът беше във фаза на натрупване от юли насам, а през ноември започна бързо да увеличава стойността си.

След срива на FTX, MATIC губи всичките си печалби, сривайки се до нивото на подкрепа около $0.8. Като цяло, ако погледнем месечната графика на цената на актива, може да се каже, че през последните пет месеца тя върви надолу. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Саудитска Арабия намалява производството на петрол и газ

Суровият петрол и природният газ се възстановиха по-рано днес, след като Саудитска Арабия обяви значително намаляване на производството с един милион барела на ден по време на неотдавнашната среща на върха на ОПЕК+.

юни 7, 2023 6:00 3 мин. четене

SEC иска да замрази активите на Binance.US

На 6 юни Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) предприе правна стъпка, като подаде молба за издаване на ограничителна заповед срещу Binance.US.

юни 7, 2023 5:00 1 мин. четене

Крипто гигантите се възползват от възможността на фона на съдебното дело срещу Binance

Неотдавна се появиха важни новини, свързани със съдебния иск на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) срещу Binance за предполагаеми нарушения на законите за ценните книжа.

юни 6, 2023 17:17 2 мин. четене

Проблемите на Binance се задълбочават – SEC завежда дело срещу крипто борсата

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) подаде иск срещу Binance, най-голямата крипто борса в света и нейния главен изпълнителен директор и основател Чанпен Джао.

юни 6, 2023 14:14 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.