НАЧАЛО Други

Близо 200% ръст на продажбите на Polygon NFT

декември 1, 2022 9:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Близо 200% ръст на продажбите на Polygon NFT

Платформата за криптоанализи Messari съобщава, че броят на продажбите на незаменяеми токени (NFT), базирани на Polygon се е увеличил със 191% от края на септември, което е най-добрият резултат от всички блокчейни. 

Смята се, че този показател е постигнат благодарение на интегрирането на Polygon (MATIC) в инфраструктурата на водещи Web2 компании. Reddit, Meta, Starbucks и много други също се възползваха от възможностите на блокчейна от втори слой.

Понастоящем Polygon е на четвърто място сред всички вериги по отношение на общите продажби на NFT от началото на годината. По-интересно би било обаче да се види как успехите на Polygon са се отразили на криптовалутата, която захранва мрежата. 

Ценови анализ на MATIC

Активът е на 10-то място сред най-големите криптовалути. Към момента на писане на статията MATIC се търгува за $0.86 и има пазарна капитализация от $7.56 милиарда.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Един алткойн грабна вниманието на успешен трейдърски бот


Поглеждайки графиката на MATIC, можете да видите, че технически напълно корелира с гореспоменатите фундаментални показатели, когато активът беше във фаза на натрупване от юли насам, а през ноември започна бързо да увеличава стойността си.

След срива на FTX, MATIC губи всичките си печалби, сривайки се до нивото на подкрепа около $0.8. Като цяло, ако погледнем месечната графика на цената на актива, може да се каже, че през последните пет месеца тя върви надолу. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене