НАЧАЛО Други

Близо 200% ръст на продажбите на Polygon NFT

01.12.2022 9:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Близо 200% ръст на продажбите на Polygon NFT

Платформата за криптоанализи Messari съобщава, че броят на продажбите на незаменяеми токени (NFT), базирани на Polygon се е увеличил със 191% от края на септември, което е най-добрият резултат от всички блокчейни. 

Смята се, че този показател е постигнат благодарение на интегрирането на Polygon (MATIC) в инфраструктурата на водещи Web2 компании. Reddit, Meta, Starbucks и много други също се възползваха от възможностите на блокчейна от втори слой.

Понастоящем Polygon е на четвърто място сред всички вериги по отношение на общите продажби на NFT от началото на годината. По-интересно би било обаче да се види как успехите на Polygon са се отразили на криптовалутата, която захранва мрежата. 

Ценови анализ на MATIC

Активът е на 10-то място сред най-големите криптовалути. Към момента на писане на статията MATIC се търгува за $0.86 и има пазарна капитализация от $7.56 милиарда.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Един алткойн грабна вниманието на успешен трейдърски бот


Поглеждайки графиката на MATIC, можете да видите, че технически напълно корелира с гореспоменатите фундаментални показатели, когато активът беше във фаза на натрупване от юли насам, а през ноември започна бързо да увеличава стойността си.

След срива на FTX, MATIC губи всичките си печалби, сривайки се до нивото на подкрепа около $0.8. Като цяло, ако погледнем месечната графика на цената на актива, може да се каже, че през последните пет месеца тя върви надолу. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити съоснователя на MicroStrategy Майкъл Сейлър от упреците на Биткойн критик, който твърди, че Сейлър е навредил повече на BTC, отколкото му е помогнал.

24.05.2024 1:00 2 мин. четене

Крипто платформата ByBit отрича слуховете за несъстоятелност

Слуховете за несъстоятелността на Bybit предизвикаха паника в крипто общността, предизвикана от грешка в платформата за ончейн анализи на Arkham.

23.05.2024 23:00 2 мин. четене

Икономиката на ОАЕ отбеляза ръст от 4.3% за последното тримесечие на 2023 година

По предварителни данни на правителството икономиката на Обединените арабски емирства (ОАЕ) се е разширила с 4.3% на годишна база през четвъртото тримесечие на 2023 г., като икономическият растеж, който не е свързан с петрола, значително изпреварва общия БВП.

23.05.2024 22:30 1 мин. четене

Binance разкри второто раздаване на токени от своя Megadrop – какво трябва да знаем

Binance раздвижва света на криптовалутите с въвеждането на втория проект в иновативната си airdrop платформа – Binance Megadrop.

23.05.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.