НАЧАЛО Биткойн

Тези три криптовалути дават признаци на сила – Santiment

24.09.2022 10:56 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези три криптовалути дават признаци на сила – Santiment

Според фирмата за крипто анализи Santiment Биткойн (BTC) и XRP подават бичи сигнали на фона на пазарния спад.

Започвайки с Биткойн, Santiment каза, че метриката за социална доминантност на водещия крипто актив се е повишила.

Според фирмата за крипто анализи метриката за социалната доминантност, която показва процента на дискусиите на различни платформи, фокусирани върху един актив във всеки един момент спрямо други активи в миналото, е действала като надежден сигнал за прогнозиране на дъното.

Цената на Биткойн достигна тримесечно дъно. Според нашите данни за нагласите негативните коментари се покачиха до месечни върхове. Късите позиции на борсите поне спряха кървенето. Доминантността на BTC в социалните мрежи също се е повишила, което в исторически план е добър сигнал за дъно.

Разглеждайки XRP, Santiment каза, че оптимизмът сред трейдърите, че Ripple Labs и SEC по текущото съдебно дело, е допринесъл за скока на цената на шестия по пазарна капитализация крипто актив.

 XRP мрежата е +17% през изминалата седмица, докато Биткойн (-5%), Етериум (-16%) и по-голямата част от криптовалутите отбелязаха спад. Продължаващите битки между Ripple и SEC по отношение на засиленото регулиране доведоха главно до повишен оптимизъм на търговците и повишено движение на китовете.

След това Santiment разглеждат сливането на Етериум (ETH) и PoW блокчейна Етериум Класик (ETC). Те твърдят, че 22-ят по големина крипто актив по пазарна капитализация е на път да се понижи още повече, тъй като късият интерес нараства.

Според фирмата за крипто анализи Етериум Класик изпитва най-високо ниво на шорт интерес на борсите сред 150 крипто актива, за разлика от блокчейн платформата за оперативна съвместимост Ren (REN). При нея се наблюдава най-високо ниво на дълъг интерес.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн, скочил със 150% за месец, може да продължи възхода си – Santiment


Наблюдава се високо ниво на залози срещу цената на Етериум Класик, особено след Сливането на ETH през миналата седмица. От друга страна, има много дълги позиции към Ren. Като цяло обаче процентите на финансиране на безсрочни договори на борсите сочат, че трейдърите очакват по-нататъшно понижение.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Coinbase ще листне няколко нови токена – eдин от тях вече е регистриран на Binance

Според информацията Altlayer (ALT), Lido DAO (LDO) и Pendle (PENDLE) ще бъдат регистрирани на фючърсните пазари на Coinbase, докато Core (CORECHAIN) ще бъде на разположение на спот пазарите на платформата.

20.06.2024 19:44 1 мин. четене

Притежателите на Binance Coin (BNB) регулярно ще получават безплатни токени

Binance обяви пускането на “HODLer Airdrop” като специална оферта за притежателите на BNB.

20.06.2024 19:00 1 мин. четене

Президентът на Аржентина се застъпи за Биткойн и свободното използване на крипто в страната

Аржентинският президент Хавиер Милей наскоро повтори подкрепата си за включването на Биткойн (BTC) и други валути в националната икономика, подчертавайки желанието си да насърчи конкуренцията между валутните единици.

20.06.2024 18:30 1 мин. четене

Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

“HODL Waves” графиката на Етериум показва как разпределението на циркулиращото предлагане на ETH се променя с течение на времето, подчертавайки промените в инвестиционното поведение.

20.06.2024 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.