НАЧАЛО Алткойни

Алткойн, скочил със 150% за месец, може да продължи възхода си – Santiment

август 25, 2022 17:08 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн, скочил със 150% за месец, може да продължи възхода си – Santiment

Платформата за блокчейн анализ Santiment изрази оптимизъм за Chiliz, базиран на Етериум токен, който вече се покачи значително.

Santiment твърди, че токенът на платформата Socios.com – Chiliz (CHZ) – е позициониран да продължи да се покачва, тъй като активността на китовете на токена достига петмесечен връх.

Chiliz си проби път в топ 40 на крипто активите по пазарна капитализация и +150% ръст на цената през последните четири седмици. 

Транзакциите на китове достигнаха най-високата сума в мрежата от 29 март насам. Дори ако китовете прибират печалби, ралито на CHZ може да продължи.

В момента на писане на статията Chiliz се търгува около $0.22, падайки с 4.8% в последните 24 часа. Разглеждайки водещия цифров актив Биткойн (BTC), Santiment каза, че мечите настроения, обхванали крипто пазара, водят до това, че водещият цифров актив се продава на загуба.

Според фирмата за блокчейн анализ през тази седмица два пъти повече трансакции с Биткойн се извършват на загуба, отколкото на печалба.

Биткойн се срина, след като на 14 август за кратко скочи обратно над $25,000. Тъй като търговците насочиха вниманието си към Етериум и алткойните, транзакциите с BTC се извършват предимно на загуба. Това е най-ниското съотношение на прибиране на печалби, което сме наблюдавали досега.


От компанията разгледаха и Етериум (ETH), като твърдят, че вторият по пазарна капитализация крипто актив се радва на първо място по отношение на активността на разработчиците за 30-дневен период.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Макроикономическите фактори могат да навредят на Етериум


Според Santiment Етериум изпреварва конкурентите си Cardano (ADA) и Polkadot (DOT), които се нареждат съответно на второ и трето място по отношение на активността на разработчиците в хранилището за код Github.

Според нашия алгоритъм за проследяване на забележителните дневни заявки в Github сега Етериум има най-високата 30-дневна пълзяща средна стойност на развойната дейност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.