НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

Aнализаторът с псевдоним “Pentoshi”, който точно прогночира края на бичия пазара на Биткойн през 2021 г., каза на своите последователи в Twitter, че SHIB токена изглежда силен, след като е преодолял съпротивата си при $0.000013.

Споделяйки графика той каза:

Това е комбинация от технически анализ (ТА) и фундаментален анализ.

TA: това е празно пространство, ако успее да пробие нагоре оттук.

Стратегът добави също, че този месец екипа зад протокола би трябвало да стартира мрежата от втори слой “Shibarium”, което би могло да засили хайпа около SHIB през следващите седмици. Към момента на писане на статията SHIB се търгува на цена от около $0.0000146.

Крипто стратегът също така наблюдава Polkadot (DOT) и според него актива вероятно може да реализира пробив, насочвайки се към непосредствената си съпротива на ниво $7.88, а към момента на писане на статията DOT се търгува за около $6.76.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптовалутите ги очаква подем в краткосрочен план – Ч. Палихапития


Pentoshi не пропусна да обърне внимание и на Биткойн (BTC), предупреждавайки, че флагманската криптовалута започва да показва признаци на изчерпване, след като за втори път не успя да преодолее съпротивата намираща се около $23,900.

BTC ми даде предупредителен флаг, защото имахме по-дълга консолидация от почти две седмици и след това не успяхме да наберем инерция след пробива.

Според споделената от него графика, стратегът прогнозира възможно понижение до нивото от $20,500, а към момента на писане на статията BTC се тъгува за около $22,890.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене