НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

06.02.2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

Aнализаторът с псевдоним “Pentoshi”, който точно прогночира края на бичия пазара на Биткойн през 2021 г., каза на своите последователи в Twitter, че SHIB токена изглежда силен, след като е преодолял съпротивата си при $0.000013.

Споделяйки графика той каза:

Това е комбинация от технически анализ (ТА) и фундаментален анализ.

TA: това е празно пространство, ако успее да пробие нагоре оттук.

Стратегът добави също, че този месец екипа зад протокола би трябвало да стартира мрежата от втори слой “Shibarium”, което би могло да засили хайпа около SHIB през следващите седмици. Към момента на писане на статията SHIB се търгува на цена от около $0.0000146.

Крипто стратегът също така наблюдава Polkadot (DOT) и според него актива вероятно може да реализира пробив, насочвайки се към непосредствената си съпротива на ниво $7.88, а към момента на писане на статията DOT се търгува за около $6.76.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптовалутите ги очаква подем в краткосрочен план – Ч. Палихапития


Pentoshi не пропусна да обърне внимание и на Биткойн (BTC), предупреждавайки, че флагманската криптовалута започва да показва признаци на изчерпване, след като за втори път не успя да преодолее съпротивата намираща се около $23,900.

BTC ми даде предупредителен флаг, защото имахме по-дълга консолидация от почти две седмици и след това не успяхме да наберем инерция след пробива.

Според споделената от него графика, стратегът прогнозира възможно понижение до нивото от $20,500, а към момента на писане на статията BTC се тъгува за около $22,890.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Крипто пазарът на червено – корекцията на Биткойн продължава

Въпреки скорошните наченки на възстановяване, Биткойн продължава фазата на корекция, повличайки със себе си по-голямата част от пазара на криптовалути.

21.06.2024 12:59 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.