НАЧАЛО Други

Криптовалутите ги очаква подем в краткосрочен план – Ч. Палихапития

февруари 5, 2023 20:08 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутите ги очаква подем в краткосрочен план – Ч. Палихапития

Милиардерът Чамат Палихапития казва, че пазарите вероятно ще станат свидетели на още възходящи движения след неотдавнашните коментари на председателя на Фед Джером Пауъл.

В новия епизод на All-In Podcast венчър капиталистът каза, че изявленията на председателя Пауъл по време на заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) миналата седмица показват, че Федералният резерв започва да облекчава темпото на бъдещите увеличения на лихвените проценти.

През декември [Пауъл] беше изключително ястребово настроен и в общи линии каза: ‘Слушайте, ние ще запазим лихвите по-високи, отколкото ви харесва и по-дълго, отколкото искате. И той беше доста ясен и пазарите реагираха.

А след това, няма и 35 [или] 40 дни по-късно, той по същество каза, че ни остават две повишения с по 25 базисни пункта и че ще се опита да се приземи по същество.

Въпреки че останалата част от езика в цялата му реч и пресконференция, ако я прочетете без езика на тялото му, а просто прочетете стенограмата – също би изглеждала много ястребова. Но в действителност той на практика капитулира. И тогава пазарът по същество каза: “Добре, това е краят на нещата”.

Говорили сме за това и преди, но пазарите са склонни да достигнат дъното си шест до девет месеца преди да стане ясно, че е можело да се направи това.

Според Палихапития пазарите биха могли да отразяват ценовото си действие от края на 2018 г. до началото на 2019 г. – период, в който пазарите, включително Биткойн (BTC) и криптовалутите, скочиха до небето.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Бичият пазар започна – твърди PlanB


В края на 2018 г. – октомври, ноември, декември – пазарите просто паднаха и част от тях [обвиняваха], че Пауъл ще повиши лихвите, инфлацията излиза извън контрол и т.н., а след това получихме всички тези данни, които казаха, че Китай може би навлиза в истински период на неразположение и Пауъл капитулира, отново опитвайки се да приземи. Накратко, той не го направи, това беше фалшив ход и пазарите просто се изстреляха нагоре…

Мисля, че сме на път да повторим малко от това. Поне през следващите 30 до 90 дни [търговията] ще бъде насочена нагоре.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Крипто борсата Bybit науска канадския пазар

Bybit, платформа за обмен на криптовалути, наскоро реши да прекрати услугите си в Канада, следвайки стъпките на лидера в бранша Binance.

юни 2, 2023 17:41 2 мин. четене

Тавана на дълга на САЩ: Крипто данъкът е оттеглен, одобрението е постигнато

Неотдавнашното одобрение на законопроекта за тавана на дълга на САЩ от Камарата на представителите взе изненадващ обрат, тъй като спорната тема за крипто данъчното облагане беше ефективно заобиколена.

юни 2, 2023 11:00 2 мин. четене

БРИКС започна да разглежда заявленията на множество държави

Коалицията БРИКС се стреми към разширяване на своя съюз, както посочи един от нейните ключови членове.

юни 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Google Bard: Прогноза за цената на Етериум (ETH) за 2023 г.

Генеративните системи за изкуствен интелект (AI) придобиха значителна популярност, начело с появата на ChatGPT.

юни 2, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.