Home

Вижте какво обявиха разработчиците на Shibarium за Шиба Ину (SHIB)

10.01.2023 9:02 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вижте какво обявиха разработчиците на Shibarium за Шиба Ину (SHIB)

Повечето членове на Шиба Ину (SHIB) общността са нетърпеливи за старта на Shibarium, тъй като той може да бъде достатъчен катализатор, за да увеличат своите притежания.

На 7 Януари тази година разработчиците на проекта обявиха в Twitter, че всяка транзакция в мрежата на Shibarium ще доведе до изгаряне на Шиба Ину (SHIB) токени.

Разработчиците отбелязаха, че BONE ще бъде единственият токен, който ще се използва за таксите за газ и че няма да са необходими други токени за работа в рамките на протокола.

BONE е управленски токен на екосистемата Shibaswap, който позволява на общността на SHIB да гласува по предстоящи предложения в екосистемата.

Екипът на Shibarium обяви още:

Shibarium е разработен за SHIB токена, а не в името на други проекти, които претендират за собственост или спекулации около зависимостта на оперативността му от други токени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Може да видим значителни продажби – ето защо


Ще има ли въздействие механизмът за изгаряне на Shibarium върху SHIB?

Понастоящем алткойнът има циркулиращо предлагане от 549 трилиона единици и общо предлагане, надхвърлящо 900 трилиона при пазарна капитализация от $4.8 милиарда. Първоначалното му общо предлагане беше намалено преди време и сега с очакваният механизъм за изгаряне на Шиба Ину вероятно ще покачи, тъй като предлагането ще бъде намалено.

Въпреки че не е разкрито количеството токени, които ще бъдат изгаряни след всяка транзакция, механизмът вероятно ще бъде достатъчно добър катализатор не само за SHIB, но и за блокчейна на Shibarium.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Техническият директор на Ripple разкри информация за ъпдейта на XRP Ledger

Главният технически директор на Ripple Дейвид Шварц наскоро изтъкна едно важно напомняне от RippleX за всички оператори на XRP Ledger възли: обновяването до най-новата версия на rippled е от решаващо значение за целостта на услугата.

19.07.2024 22:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Блокчейн е бъдещето на финансите според главния изпълнителен директор на Robinhood

В неотдавнашен доклад на Fortune главният изпълнителен директор на Robinhood Влад Тенев изрази убеждението си, че токенизацията представлява следващата еволюционна стъпка за финансовите услуги.

18.07.2024 8:30 1мин. четене

Uniswap обяви ново разширение за Google Chrome

Uniswap Labs официално пусна своето разширение за портфейл на Google Chrome след повече от шест месеца забавяне, през които над 793,000 потребители се включиха в списъка на чакащите.

18.07.2024 7:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.