НАЧАЛО Други

Сагата FTX ще се сдобие със собствен сериал

25.11.2022 12:39 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сагата FTX ще се сдобие със собствен сериал

Amazon Studios ще базира сериал на предстоящата книга на автора Майкъл Луис за фалиралата крипто борса FTX - "Wild Story". 

Писателят е известен с това, че превръща финансовите драми в художествена литература. Някои от най-известните му книги са – “The Blind Side”, “Moneyball” и “The Big Short”.

Стрийминг платформата ще пусне сериала като лимитирано предаване в осем части. В момента студиото обсъжда гледната точка и режисурата на сериала. Apple са били на път да спечелят правата за продукцията, но след oжесточено наддаване Amazon са надделяли.

Според информацията режисьорите Джо Русо и Антъни Русо, които създадоха хита “The Avengers” може да поемат проекта, а Дейвид Уейл ще напише пилотния епизод на сериала. До момента все още не са оповестени повече подробности. 

Книгата на Люис ще се опита да обясни какво се е случило в крипто борсата и с Банкман-Фрийд, който е бил принуден да обяви за продажба имуществото си на Бахамите и да се справи с последиците от срива на управляваната от него компания.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на Етериум скача след нови тестове за тегления на заложените ETH


Развлекателната платформа Amazon може да получи тласък от предстоящия сериал, базиран на FTX, тъй като драмата напоследък е навсякъде в основните медийни платформи.

Имайки предвид разкритията за дълговете, приятелката му от Alameda, връзките с политиката, злоупотребите с клиентски средства и куп други сюжети, за които се съобщава с всеки изминал ден, мнозина смятат, че може да се получи сензация.

Крипто общността нарочи Банкман-Фрийд и FTX, а граждани на САЩ подават искове срещу крипто борсата и нейните промоутъри, сред които е и спортната сензация Том Брейди. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на OpenAI предполагаемо коментира потенциални промени в компанията

В петък The Information сподели за разговор на Сам Олтман, главен изпълнителен директор на OpenAI, в който е информирал някои акционери за това как компанията му може да обмисли промяна на структурата.

15.06.2024 20:00 1 мин. четене

Журналистът Алекс Джоунс пред ликвидация на всичките си активи

Съдията от съда по несъстоятелността в САЩ разпореди частните вещи на Алекс Джоунс да бъдат продадени под надзора на съда, но прекрати делото за несъстоятелност на компанията му “Free Speech Systems”, без да поиска нейната ликвидация.

15.06.2024 19:00 2 мин. четене

Coinbase обяви подкрепата си за нова, базирана на Етериум криптовалута

Coinbase подкрепи ролева игра на тема пирати, създадена с помощта на блокчейн технологията, с издаден собствен токен.

15.06.2024 18:30 1 мин. четене

Топ 3 най-големи риска за глобалния икономически растеж

Според последна информация се очаква световната икономика да се стабилизира, но все още има предизвикателства пред нея.

15.06.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.