НАЧАЛО Алткойни

Цената на Етериум скача след нови тестове за тегления на заложените ETH

24.11.2022 19:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Етериум скача след нови тестове за тегления на заложените ETH

След като функцията за тегленето на стейкнатите етери навлезе в тестови етап, цената на Етериум (ETH) частично се възстанови. Свободното теглене на заложените активи ще стартира с актуализацията на мрежата - Shanghai.

Цената на ETH започва да бележи възход като през последните 24 часа скочи с около 10% до малко над $1,200. Към момента на публикуване актива се търгува за $1,198.7.

JavaScript екипът на Фондация Етериум заяви, че ще възобнови тестовата мрежа Shandong през следващите дни. Shandong е тестнета на Shanghai, който активира набор от избрани EIP от бъдещето актуализация.

Мариус ван дер Вийден, разработчик на Етериум съобщи в Twitter, че е стартирал девнет за множество клиенти, който ще позволи тестовите тегления. Понастоящем той поддържа Lodestar, Lighthouse, Geth, Nethermind и Teku.

Shanghai се очаква да стартира през втората половина на 2023 г. и ще бъде най-голямото развитие след Сливането. То ще въведе няколко важни подобрения и ще направи промени във функционалностите на EVM.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Какво може да индикира края на мечия пазар?


Страх и съмнения относно тегленията на залози

Стейкинга на ETH се превърна в ключов компонент на Етериум мрежата след Слиавнето. Голям брой инвеститори избраха тази опция, за да печелят безплатни награди.

Въпреки това, времевия диапазон, в който стейкърите ще могат да теглят не беше уточнен, оставяйки мнозина да се чудят какво ще се случи.

С предвижването на тестнета и актуализацията Shanghai обаче, стейкърите могат да бъдат една идея по-спокойни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin: Китовете прехвърлят десетки милиони – очаква ли се още спад на цената?

В разгара на по-широкия пазарен спад Dogecoin (DOGE) се бори с низходящ натиск, като се опитва да задържи цената си над критичното ниво на подкрепа от $0.15.

14.04.2024 21:00 2 мин. четене

2 криптовалути, които може да са по-добра инвестиция от златото

Златото бележи завиден възход, като през цялата година поставя нови рекордни стойности, привличайки значителен интерес от страна на инвеститорите на фона на повишено търсене.

14.04.2024 16:00 2 мин. четене

Solana с важно съобщение за проблемите на мрежата

Блокчейнът Solana (SOL) наскоро се сблъска с предизвикателства, свързани с продължително претоварване на мрежата, което доведе до много неуспешни транзакции.

14.04.2024 15:00 2 мин. четене

“Събудих се и бях изгубил $1.14 милиона” сподели трейдър на меме токени

Търговията с ливъридж може да засили печалбите, но и да увеличи загубите, особено на волатилни пазари като този на криптовалутите.

14.04.2024 14:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.