НАЧАЛО Алткойни

Цената на Етериум скача след нови тестове за тегления на заложените ETH

ноември 24, 2022 19:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Етериум скача след нови тестове за тегления на заложените ETH

След като функцията за тегленето на стейкнатите етери навлезе в тестови етап, цената на Етериум (ETH) частично се възстанови. Свободното теглене на заложените активи ще стартира с актуализацията на мрежата - Shanghai.

Цената на ETH започва да бележи възход като през последните 24 часа скочи с около 10% до малко над $1,200. Към момента на публикуване актива се търгува за $1,198.7.

JavaScript екипът на Фондация Етериум заяви, че ще възобнови тестовата мрежа Shandong през следващите дни. Shandong е тестнета на Shanghai, който активира набор от избрани EIP от бъдещето актуализация.

Мариус ван дер Вийден, разработчик на Етериум съобщи в Twitter, че е стартирал девнет за множество клиенти, който ще позволи тестовите тегления. Понастоящем той поддържа Lodestar, Lighthouse, Geth, Nethermind и Teku.

Shanghai се очаква да стартира през втората половина на 2023 г. и ще бъде най-голямото развитие след Сливането. То ще въведе няколко важни подобрения и ще направи промени във функционалностите на EVM.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Какво може да индикира края на мечия пазар?


Страх и съмнения относно тегленията на залози

Стейкинга на ETH се превърна в ключов компонент на Етериум мрежата след Слиавнето. Голям брой инвеститори избраха тази опция, за да печелят безплатни награди.

Въпреки това, времевия диапазон, в който стейкърите ще могат да теглят не беше уточнен, оставяйки мнозина да се чудят какво ще се случи.

С предвижването на тестнета и актуализацията Shanghai обаче, стейкърите могат да бъдат една идея по-спокойни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

юни 8, 2023 21:35 4 мин. четене

Пазарите са бичи настроени след сделката за тавана на дълга на САЩ, намерете най-добрите сделки с тази AI криптовалута

Неотдавнашното обявяване на предварителна сделка между Белия дом и Камарата на представителите на републиканците за повишаване на тавана на дълга на Съединените щати предизвика бичите настроения обратно на пазара. 

юни 8, 2023 21:25 5 мин. четене

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

юни 8, 2023 21:10 3 мин. четене

9 най-добри безплатни сайтове за облачен майнинг на криптовалута – Дневен пасивен доход

Перспективата за добив на монети в замяна на пасивен доход привлича много участници от крипто пазара. В традиционния смисъл на думата добив обаче е необходимо скъпо оборудване и много енергия. Затова сега хората все по-често преминават към облачен майнинг.

юни 8, 2023 19:30 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.