НАЧАЛО Алткойни

Печеливши криптовалути с висок потенциал през 2023

01.02.2023 19:30 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Печеливши криптовалути с висок потенциал през 2023

Крипто светът е във възход, като пазарният дял на индустрията скочи с над 2.45% само за денонощие. Ето кои 5 криптовалути обещават печалби от...

Пазарът на криптовалути сега е във възходяща тенденция, което е много обнадеждаваща новина за инвеститорите. През изминалата седмица стойността на Bitcoin и Ethereum се увеличи с приблизително 13%, а пазарът като цяло се движи нагоре.

Общата стойност на всички криптовалути се е повишила с повече от 2.47% през последния ден и вече е $906.5 милиарда.

Има обаче пет нови монети, които имат голям потенциал и могат напълно да променят Web3 индустрията.

Кои са добри криптовалути за 2023

Тук ще разгледаме петте най-перспективни криптовалути за инвестиция през 2023 година. Нека видим и кои са те

  • Memag – Най-перспективната платформа за мобилни игри 
  • Fight Out – Новаторът в Move-to-Earn индустрията
  • C+Charge – Иновативен еко блокчейн с голяма мисия 
  • Calvaria – Най-обещаващата Play-to-Earn крипто игра
  • Robotera – Страхотна игра в Метавселената с огромни награди

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Детайлен преглед на някои обещаващи криптовалути през 2023

Нека видим малко повече информация за най-печелившите криптовалути през 2023 година.

Memag – Най-перспективната платформа за мобилни игри 

Meta Master Guild, гилдия за игри от типа play-to-earn (P2E), базирана на блокчейн, официално започна своята предварителна продажба. Крайната цел на проекта е да изгради платформа, на която потребителите могат да играят предпочитаните от тях мобилни крипто игри и да станат лидер в ниша.

При текущата си цена от $0.016 в четвъртата фаза на предварителната продажба, тези токени представляват отлична перспектива за печалба. Токените, наречени MEMAG, са задвижващият механизъм за цялата екосистема на Meta Master Guild и могат да се използват за всичко – от стейкинг до закупуване на виртуални стоки в самите игри.

И накрая, ранните инвеститори скоро ще могат да видят потенциална печалба от над 42%, когато токенът MEMAG се повиши до $0.01 за малко повече от седмица и може да има редица други приятни изненади до края на предварителната продажба.

Fight Out – Новаторът в Move-to-Earn индустрията

Не е тайна, че мобилното приложение Fight Out е едно от най-обещаващите в move-to-earn нишата на Web3. Fight Out се стреми да промени начина, по който виждаме упражненията и да признае усилията на всички трениращи, не само на “тичащите”.

Като награда за техните усилия по време на разнообразните тренировки, потребителите ще получат REPS токени, които могат да се използват за абониране за различни видове обучения и закупуване на артикули, които скоро ще бъдат пуснати на пазара. Токенът на блокчейна, FGHT, също може да се използва за закупуване на REPS.

В момента сме в първия етап на предварителната продажба, която вече е донесла над $3.7 милиона на екипа, а FGHT токенът ще бъде достъпен за ранни инвеститори на цена от $0.018. До 50% бонус е достъпен за ранните инвеститори.

Цената при листването (планирано за 5-ти април) ще бъде $0.0333, или приблизително два пъти повече от сегашната.

C+Charge – Иновативен еко блокчейн с голяма мисия

Някои смятат, че C+Charge ще бъде една от най-новаторските криптовалути на 2023 г. C+Charge е криптовалута, която може да помогне за демократизиране на въглеродните кредити и да компенсира водачите за техния принос в борбата срещу изменението на климата.

Настоящата система за въглеродни кредити е крайно небалансирана, като дава всички предимства на най-големите автомобилни производители, докато оставя без нищо шофьорите и собствениците на станции за зареждане.

Цената на токена CCHG към момента на писане е $0.016, а предварителната продажба досега е донесла над $520,000. Но до края на предварителната продажба, когато цената на токена се повиши до $0.0235 на четвъртия и последен етап, ранните инвеститори могат да направят до 80% потенциална печалба.

Целевата дата за първото публично предлагане е 31 март.

Calvaria – Най-обещаващата Play-to-Earn крипто игра

Със своя революционен P2E модел, Calvaria: Duels of Eternity е готова да трансформира индустрията на блокчейн игрите. За разлика от много други крипто игри като Sprinterlands, Calvaria предлага безплатна версия, която я отличава от конкуренцията.

Изданието play-to-earn (P2E) ви позволява да се състезавате срещу други играчи за награди; въпреки това, акцентът е върху забавлението, докато играете играта. Tъй като е децентрализирана, всички активи в играта остават собственост на играчите, като освен това всеки инвеститор ще има право на вот при гласуване на нови цели на проекта.

Пет борси за криптовалути, включително Kucoin, XT.com, Gate.io, BKex и Changelly, вече заявиха, че ще изброят криптовалутата RIA, след като предварителните продажби приключат. 

Предварителната продажба на RIA вече приключи и набра $3.75 милиона финансиране.

calvaria

Robotera – Страхотна игра в Метавселената с огромни награди

За да играят Robotera, нова крипто игра в Метавселената, играчите създават NFT аватари с роботи, които използват, за различни активности като закупуване на имоти, строене на сгради и участие в други дейности – като посещение на нощни клубове, фризьорски салони и много други неща във виртуалната реалност.

Играта разполага с много солидна концепция и планове за Метавселената и е много подобна на The Sandbox, Decentraland и Axie Infinity. Тя има бъдеще да вземе сериозен дял в индустрията с игри в Метавселената – индустрия, която се очаква да бъде оценена на над $680 милиарда до 2030г.

Очаква се да бъдат набрани общо $6.6 милиона по време на трите етапа на предварителната продажба, което ще позволи на ранните инвеститори бързо да се възползват от предимствата на листването на пазара на криптовалута.

В края на предварителната продажба ранните инвеститори могат да спечелят 60% потенциална възвръщаемост от първоначалната си инвестиция от $0.020 в TARO токени. Досега предварителната продажба е събрала повече от $803,000.

Печеливши криптовалути за инвестиция през 2023 – заключение

Крипто индустрията се събужда след доста стресиращата 2022 година. Има страшно много перспективни криптовалути за инвестиция през 2023 година. MEMAG, FGHT, CCHG, RIA и TARO обаче се очертава да бъдат най-големите имена на пазара през тази година. Всички те са евтини (под $1), но разполагат с потенциал да направят печалби до 10Х на своите инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.