НАЧАЛО Алткойни

Основателят на Dogecoin с ироничен коментар за мечия пазар

септември 18, 2022 13:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на Dogecoin с ироничен коментар за мечия пазар

Били Маркъс, съосновател на една от най-големите меме криптовалути сподели ироничен туит за настоящото състояние на крипто пазарите.

Създателят на иконичния токен каза: “Знаете ли кое е хубавото на удължените мечи пазари? … нищо”.

Твърдението е повече от уместно, като се има предвид представянето на цената на Dogecoin (DOGE), която се намира в продължителен мечи пазар през последните 466 дни.

Продължителният мечи пазар за Dogecoin започна още през 2021 г., когато цената на най-популярната меме криптовалута достигна $0.73 благодарение на подкрепата на Илон Мъск и бичия подем на пазара на криптовалути като цяло.

За съжаление, поради липсата на случаи на употреба и фундаментална стойност, цената на Dogecoin бързо се срина, след като пазарът се сблъска с първите мащабни продажби от институционални инвеститори и китове.

Въпреки периодичните туитове и интервюта, в които Илон Мъск споменаваше Dogecoin и казваше, че ще позволи на хората да плащат за Tesla с него, продължителният спад на Doge не е приключил.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Dogecoin (DOGE) привлече вниманието на китовете


Най-скорошният опит за излизане от мечия пазар беше на 16 август, когато цената на DOGE скочи с над 30% само за няколко дни и влезе в светлината на прожекторите, класирайки се сред най-големите криптовалути по пазарна капитализация.

Към момента на публикуване DOGE се търгува на близо $0.06 и се движи в продължителен диапазон на консолидация, което е знак за ниска ликвидност и волатилност, тъй като инвеститорите в момента не се интересуват от инвестиции във високорискови активи като DOGE или SHIB.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.