НАЧАЛО Алткойни

Dogecon (DOGE) губи 20% след SNL скеча на Мъск

май 9, 2021 10:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecon (DOGE) губи 20% след SNL скеча на Мъск

Мнозина очакваха, че Илон Мъск отново ще изпомпа Dogecoin, но не това се случи.

DOGE всъщност се срина с 20% след шоуто в друг класически случай “продай новините”.

 

Dogecoin падна с 25% през деня и голяма част от това е благодарение на комедийното шоу Saturday Night Live. Мнозина твърдяха, че Илон Мъск ще представи монетата на милиони хора, като по този начин ще повиши интереса към нея. И все пак очакванията не бяха оправдани.

 

Всичко започна със специален скеч за Деня на майката, където актьорите споделиха няколко секунди хубави думи с майките си. След това, по време на намесата на Илон, майка му отправя молба да не му дава Dogecoin на този ден.

 

За разочарование на майка си, Илон каза, че ще го направи.

 

Вторият кръг дойде няколко минути по-късно, когато Илон взе участие в известен скеч “Актуализация през уикенда” – която симулира новинарско предаване. В него домакините попитаха какво е Dogecoin и отговорите на Илон се оказаха незадоволителни. 

 

Въпреки че каза, че криптовалутите могат да бъдат “бъдещето на валутата” и че в крайна сметка те могат да “завладеят света”, всички се съгласиха, че Dogecoin не е само “шум”. Важно е да се има предвид, че е само комедиен скеч.

 

По време на едночасовата програма Dogecoin се срина, регистрирайки най-голямата червена свещ в цялата си история. Той се срина от $0.7 до минимума от $0.42. Часовата свещ в крайна сметка затвори на $0,54.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира кои ще са водещите токени за 2023: BNB, XRP и VC Spectra

ChatGPT идентифицира три топ токена – XRP, BNB и VC Spectra – като най-добри инвестиционни решения. Коя е най-добрата криптовалута, която да купите за печалби през четвъртото тримесечие?

септември 26, 2023 12:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.