НАЧАЛО Алткойни

Dogecon (DOGE) губи 20% след SNL скеча на Мъск

09.05.2021 10:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecon (DOGE) губи 20% след SNL скеча на Мъск

Мнозина очакваха, че Илон Мъск отново ще изпомпа Dogecoin, но не това се случи.

DOGE всъщност се срина с 20% след шоуто в друг класически случай “продай новините”.

 

Dogecoin падна с 25% през деня и голяма част от това е благодарение на комедийното шоу Saturday Night Live. Мнозина твърдяха, че Илон Мъск ще представи монетата на милиони хора, като по този начин ще повиши интереса към нея. И все пак очакванията не бяха оправдани.

 

Всичко започна със специален скеч за Деня на майката, където актьорите споделиха няколко секунди хубави думи с майките си. След това, по време на намесата на Илон, майка му отправя молба да не му дава Dogecoin на този ден.

 

За разочарование на майка си, Илон каза, че ще го направи.

 

Вторият кръг дойде няколко минути по-късно, когато Илон взе участие в известен скеч “Актуализация през уикенда” – която симулира новинарско предаване. В него домакините попитаха какво е Dogecoin и отговорите на Илон се оказаха незадоволителни. 

 

Въпреки че каза, че криптовалутите могат да бъдат “бъдещето на валутата” и че в крайна сметка те могат да “завладеят света”, всички се съгласиха, че Dogecoin не е само “шум”. Важно е да се има предвид, че е само комедиен скеч.

 

По време на едночасовата програма Dogecoin се срина, регистрирайки най-голямата червена свещ в цялата си история. Той се срина от $0.7 до минимума от $0.42. Часовата свещ в крайна сметка затвори на $0,54.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Крипто пазарът на червено – корекцията на Биткойн продължава

Въпреки скорошните наченки на възстановяване, Биткойн продължава фазата на корекция, повличайки със себе си по-голямата част от пазара на криптовалути.

21.06.2024 12:59 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.