Home

Илон Мъск ще продължи да подкрепя Dogecoin (DOGE) – ‘където е възможно’

07.07.2022 18:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск ще продължи да подкрепя Dogecoin (DOGE) – ‘където е възможно’

Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск заяви, че ще продължи да "подкрепя DOGE навсякъде, където е възможно", в отговор на новината, че The Boring Company вече приема Dogecoin като метод плащане.

Илон Мъск е поддръжник на Dogecoin, откакто през април 2019 г. заяви, че меме токенът е любимата му криптовалута. Оттогава той е силен поддръжник на DOGE, пишейки в Twitter за всичко – от това SpaceX да постави “буквален Dogecoin на буквалната Луна” до копаенето на меме токена заедно с децата си.

През седмиците, предшестващи появата на Мъск в “Saturday Night Live, Dogecoin (DOGE) достигна своя исторически връх през май 2021 г. Днес главният изпълнителен директор на SpaceX продължава да е поддръжник на меме токeна.

Илон Мъск заяви, че ще продължи да подкрепя Dogecoin и даде уникална причина за това:

Просто познавам много хора, които не са толкова богати и които ме насърчиха да купувам и подкрепям Dogecoin. Отговарям на тези хора.

Какво да се очаква още от Мъск?

Миналия месец Били Маркъс, един от създателите на Dogecoin, написа в Twitter, че желае хората “да го използват за нещо“, на което Илон Мъск отговори:

Мърчандайз на Tesla и SpaceX, може би дори други неща с времето.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сам Банкман-Фрийд: “FTX има няколко милиарда, с които да помогне на компаниите в затруднение”

В неотдавнашно интервю Мъск спомена, че SpaceX може скоро да приема Dogecoin като плащане за стоки, както Tesla вече прави.

Boring Company на Илон Мъск вече позволява на клиентите да плащат за пътуване с Dogecoin в Loop – нейната транзитна система в Лас Вегас. Kриптовалутата се движи около $0.069 – което представлява ръст от около 3% спрямо предходния ден.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

Великобритания планира да регулира съвременните AI модели

Новото правителство на Обединеното кралство очерта плановете си за регулиране на усъвършенстваните модели на изкуствен интелект, с което се отклони от предишните политики, както бе подчертано в неотдавнашната реч на крал Чарлз относно законодателната програма, включваща над 35 законопроекта.

18.07.2024 9:30 2мин. четене

Uniswap обяви ново разширение за Google Chrome

Uniswap Labs официално пусна своето разширение за портфейл на Google Chrome след повече от шест месеца забавяне, през които над 793,000 потребители се включиха в списъка на чакащите.

18.07.2024 7:30 1мин. четене

State Street обмисля въвеждането на стабилна монета

State Street Corporation, известна компания за финансови услуги, активно обмисля въвеждането на стабилна монета и депозитен токен като част от стратегията си за рационализиране на разплащанията с помощта на блокчейн технологията.

18.07.2024 7:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.