Home

Основателят на Kraken също подкрепи Доналд Тръмп, дарявайки $1 милион

28.06.2024 21:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на Kraken също подкрепи Доналд Тръмп, дарявайки $1 милион

Джеси Пауъл, съосновател на борсата за криптовалути Kraken, обяви, че е предоставил $1 милион на кандидата за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп, като по-голямата част от дарението е направена под формата на Етериум (ETH).

Пауъл сподели, че е развълнуван да се присъедини към други лидери от крипто общността, за да се обединят зад единствения прокрипто кандидат на основната партия в президентските избори през 2024 г.

Тръмп се смята за прокрипто кандидат, тъй като наскоро той обяви, че приема дарения под формата на криптовалута за своята кампания и се застъпи всички Биткойн токени да се добиват в САЩ, твърдейки, че страната трябва да е водеща в крипто сектора. 

Той обаче все още не е предложил конкретни политики спрямо индустрията, а освен това въпросът не беше засегнат в първия президентски дебат срещу Джо Байдън.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как Доналд Тръмп планира да увеличи производството на петрол в САЩ

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да увеличи местния добив на петрол в страната и да отмени регулациите, за да постигне целите си.

18.07.2024 21:30 1мин. четене

ЕЦБ демонстрира предпазливост след намаляването на лихвите, а еврото се засилва

Търговците подкрепиха еврото в четвъртък на фона на сигналите от страна на Европейската централна банка (ЕЦБ) за предпазливи планове след намаляването на лихвените проценти, което отслаби предишните опасения във връзка с политическите сътресения във Франция.

18.07.2024 21:10 2мин. четене

БРИКС: Ето кога съюзът може да покани нови държави да се присъединят

Тъй като БРИКС се подготвя за предстоящата си среща през октомври, има много спекулации дали блокът ще приеме нови страни членки.

18.07.2024 18:30 1мин. четене

Кандидат за Сената в САЩ продаде меме акции за над $5 милиона

Политиците в САЩ често търгуват с акции под ръководството на инвестиционни консултанти, които избират инвестиции от реномирани компании със силни основи и висок потенциал за растеж.

18.07.2024 18:11 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.