Home

Част от дарението на близнаците Уинкълвос за кампанията на Тръмп бе върнато

22.06.2024 17:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Част от дарението на близнаците Уинкълвос за кампанията на Тръмп бе върнато

Част от дарението, предоставено от братята Камерън и Тайлър Уинкълвос на президентската кампания на Доналд Тръмп беше върнато, тъй като надхвърля максималната сума, разрешена от федералния закон. 

Близнаците милиардери, известни със спора си с основателя на Facebook Марк Зукърбърг, дариха на Тръмп по $1 милион под формата на BTC, надхвърляйки законовия лимит от $844,600 на човек.

Служител на кампанията, говорейки анонимно, потвърди, че частта, надхвърляща лимита, е била възстановена.

Дарените средства са разпределени между кампанията на Тръмп, неговия ръководен комитет за политически действия, Националния комитет на Републиканската партия и 42 партийни комитета в отделните щати.

Въпросното дарение подчертава разрастващите се отношения между Тръмп и сектора на криптовалутите, който става все по-въздействащ на изборите през 2024 г, тъй като инвеститорите и застъпниците в индустрията подкрепят кандидати, които предпочитат по-леки регулаторни мерки. 

Тръмп се ангажира активно с крипто общността, като спомена Биткойн в кампанията си, срещна се с миньори на Биткойн и спомена, че иска бъдещето на Америка да е по-тясно свързано с криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Илон Мъск върна “лазерните очи” на профилната си снимка в X

След като Джо Байдън обяви оттеглянето си от президентската надпревара в САЩ през 2024 г., милиардерът Илон Мъск промени профилната си снимка в X.

21.07.2024 23:09 1мин. четене

Доналд Тръмп с първи коментари след оттеглянето на Джо Байдън

След като Джо Байдън се оттегли от президентската надпревара, Доналд Тръмп коментира ситуацията чрез телефонно обаждане.

21.07.2024 21:44 1мин. четене

Стана ясно предложението на Джо Байдън за новия президент на САЩ

Джо Байдън реши да не продължава президентската надпревара, а да съсредоточи цялата си енергия върху задълженията си като президент до края на мандата.

21.07.2024 21:20 1мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Джо Байдън официално се оттегля от президентската надпревара

Президентът на САЩ Джо Байдън обяви, че няма да се кандидатира за втори мандат, което изпрати изборите в неизвестна посока.

21.07.2024 20:58 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.