Home

Доналд Тръмп с историческо изказване за Биткойн миньорите

12.06.2024 12:43 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доналд Тръмп с историческо изказване за Биткойн миньорите

Доналд Тръмп, кандидат за президент от Републиканската партия в САЩ, наскоро заяви, че иска всички останали Биткойн токени да се добиват в САЩ.

Тръмп заяви:

Добивът на BTC може да бъде последната ни защитна линия срещу CBDC. Омразата на Байдън към Биткойн помага единствено на Китай, Русия и радикалната комунистическа левица. Искаме всички останали Биткойн токени да се добиват в САЩ!!! Това ще ни помогне да бъдем енергийно доминиращи.

Понастоящем повечето операции по добив на Биткойн се управляват от големи компании, разположени в Китай, централноазиатски държави като Казахстан или Узбекистан, дори в Салвадор, както и в някои европейски държави, включително Германия.

Също така наскоро Тръмп стана първият американски кандидат за президент, който обяви, че приема дарения за кампанията си, под формата на дигитална валута.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Популярен трейдър предупреди за спад на долара и подкрепи Биткойн

Известният икономист Питър Бранд изрази загриженост относно потенциалния рязък спад на щатския долар и предложи Биткойн като жизнеспособен алтернативен актив.

24.07.2024 16:00 2мин. четене

Биткойн е подложен на натиск след последните действия на Mt. Gox

Стойността на Биткойн за кратко падна под $66,000, веднага след като Mt. Gox започна процеса за възстановяване на дължимите BTC на кредиторите.

24.07.2024 14:30 2мин. четене

Биткойн компания се подготвя за голямо IPO на фона на пазарното раздвижване

Съобщава се, че Fold Inc., известна със своята програма за BTC награди, е на прага на голям бизнес ход, който може да окаже значително влияние върху нейното бъдеще и по-широката крипто индустрия.

24.07.2024 12:30 1мин. четене

Mt. Gox oтново прехвърли Биткойн на стойност милиарди долари

Закритата японска крипто борса Mt. Gox прехвърли 37,477 BTC на 24 юли към 08:00 ч. (българско време), равняващи се на $2.5 милиарда към момента на транзакцията, на непознат крипто адрес.

24.07.2024 9:28 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.