НАЧАЛО Биткойн

Доналд Тръмп ще приема дарения в криптовалути за предизборната си кампания

09.05.2024 15:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доналд Тръмп ще приема дарения в криптовалути за предизборната си кампания

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп направи революционно, разкриващо намеренията му да приема дарения за кампанията си под формата на криптовалута, с което отбеляза значителна пресечна точка между политиката и технологиите.

Съобщението беше предадено чрез видеоклипове, споделени от Франк Дегодс, позната фигура в NFT сферата. Тръмп увери поддръжниците си в ангажимента си да улесни крипто даренията за кампанията си, заявявайки категорично:

Ако не можете, аз ще се погрижа да можете. Можем ли да направим дарение за кампанията на Тръмп, като използваме криптовалута? Вярвам, че отговорът е „да“.

Решението на Тръмп е в съответствие с кандидатурата му за кандидат на Републиканската партия за президентските избори през 2024 г., като отразява стратегически ход за успех на изборите.

Отвъд набирането на средства, приемането на криптовалута от страна на Тръмп се превърна в събирателна точка за неговите поддръжници.

Той противопостави позицията си на тази на президента Джо Байдън, което предполага фундаментална разлика между настоящата администрация и разрастващата се сфера на криптовалутите. Тръмп призова поддръжниците си, заявявайки:

Ако харесвате криптовалутите под каквато и да е форма… ако сте за криптовалутите, по-добре гласувайте за Тръмп.

Финансовите анализатори оценяват потенциалните последици от президентството на Тръмп върху пазара на криптовалути. Standard Chartered, глобална финансова институция, предположи, че втора администрация на Тръмп може да благоприятства дигиталните активи.

Въпреки скептицизма, навлизането на Тръмп в сектора на криптовалутите вкара нова динамика както в политическия, така и в криптовалутния пейзаж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Биткойн ETF регистрираха $1.3 милиарда входящи потоци през май

През май спот борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн отбелязаха значителен приток, възстановявайки се от изходящите потоци, наблюдавани през април. С приток от $1.3 милиарда тези ETF-и достигнаха нов връх, като неутрализираха изтеглените през предходния месец $344 милиона.

18.05.2024 23:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.