НАЧАЛО Алткойни

Обещаващи криптовалути, заслужаващи внимание през 2022 г.

ноември 11, 2022 14:39 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Обещаващи криптовалути, заслужаващи внимание през 2022 г.

Кои са обещаващите криптовалути на 2022 г.? Вижте подробности за новите крипто проекти, които биха могли да донесат голяма възвръщаемост.

Разбира се, инвестициите в криптовалути далеч не са безрискови. Но има редица фактори, които могат да се използват, за да се определи в какво да се инвестира. Волатилността, използването на монетата и чистият хайп са част от факторите, които правят една криптовалута перспективна. 

Всичко се свежда до риска, който сте готови да поемете. Алткойните като D2T, Calvaria и IMPT изглеждат като обещаващи криптовалути за 2022 г., но носят много повече рискове от традиционните активи като Биткойн и Етериум.

10-те обещаващи криптовалути – бърз преглед

  1. Calvaria.io – P2E фентъзи крипто със собствен RIA токен
  2. Dash2Trade – валутата с най-добра перспектива през 2022 г.
  3. IMPT – криптоактиви, възнаграждаващи изгарянето на въглеродни кредити – зелена криптовалута, която превръща въглеродните кредити в NFT
  4. Tamadoge (TAMA) – нова меме монета, която осигури на инвеститорите 18-кратна възвръщаемост по време на ICO
  5. Battle Infinity (IBAT) – нова P2E метаборса със 700% скок на PancakeSwap
  6. Lucky Block (LBLOCK) – NFT игра с висока цена
  7. Fantom – токен за инвеститорите в DeFi и dApp със слой aBFT
  8. Binance Coin – токенът на крипто борсата с най-голям обем на търговия
  9. Decentraland – NFT игра с виртуални парцели земя
  10. Polygon-  децентрализирана платформа с user-friendly dApps

calvaria

Подробно за най-обещаващите криптовалути за закупуване

Ако сте се насочили към инвестиции в крипто през 2022, тези криптовалути са определяни като обещаващи от множество световни експерти. 

Calvaria

Calvaria е обещаваща P2E фентъзи криптовалута със собствен RIA токен, който в момента е в продажба. Играта ще бъде пусната през 2023 г. и е сравнявана с Gods Unchained.

calvaria1

Calvaria ще се предлага в десет етапа на предварителна печалба. Всеки ще има обособена цена и разпределение на токените. В момента тече Етап 3, като цената на RIA е едва $0.02, a разпределените токени са 30 милиона. В Етап 4 се очаква цената да бъде $0.025.

calvaria

Dash 2 Trade 

D2T е големият претендент за топ криптовалута на 2022 г. Тя използва ERC-20 токен, който може да се използва от търговците за закупуване на инструменти за търговия и други полезни функции. Dash 2 Trade събра близо $2 милиона през първата седмица на предварителната си продажба.

d2t

d2t

IMPT

Токенът на Impact Project позволява на инвеститорите да правят дарения за екологични каузи. Получените от тях токени могат да бъдат преобразувани във въглеродни кредити и да бъдат разменни в NFT или да бъдат изгорени. Тези NFT могат да бъдат запазени като ценни активи или да бъдат търгувани.

impt

 

impt2

Tamadoge 

Известна също като P2E Dogecoin, TAMA е монета, използвана като валута в NFT игра. 

TAMA е сред обещаващите криптовалути за тази година поради възможността за капитализиране благодарение на своята NFT игра. Това има за цел да предотврати pump and dump, който видяхме при Shiba Inu.

tama

 

shib2

Battle Infinity 

Battle Infinity е друга обещаващa криптовалутa с огромен потенциал за растеж. IBAT беше разпродадена при предварителната продажба за рекордно кратко време. 

Battle Infinity е токен BEP-20 във веригата на Binance с фиксирано предлагане от 10 милиарда. В момента е на път да има IDO на PanckakeSwap и да позволи на инвеститорите да се снабдят с токена. Те ще могат да го използват в предстоящата метавселена на играта.

game

 

battle infinity

Lucky Block 

LBLOCK стана публична компания през 2022 г. Тя бързо достигна пазарна капитализация от няколкостотин милиона долара с ATH от $0.0097 след успешно листване в PancakeSwap и LBank.

Lucky Block има за цел да създаде глобална децентрализирана платформа, в която състезанията ще бъдат по-справедливи и прозрачни. Човек може да участва, като притежава своите NFT или като закупи токени LBLOCK.

lblock

 

lblock2

Fantom (FTM) 

Fantom е блокчейн от слой 1, който използва един консенсусен слой, за да подпечата редица възможни вериги за изпълнение. Прилича на Solana, макар че не е толкова популярен. 

Целта на FTM е да създаде мащабируема и евтина опция за транзакции за новия протокол Lachesis. Това, както и екосистема, позволяваща изпълнението на множество употреби.

Binance Coin

Binance започна като алтернатива, предоставяйки на търговците много ниски клиентски такси. Монетата Binance Coin е токена на борсата Binance – най-голямата към момента. 

BSC е бързо развиваща се среда за децентрализирани приложения. Тя се допълва от Binance Smart Chain.  

Decentraland 

MANA е платформа за триизмерна виртуална реалност с възможност за изследване, базирана на блокчейна на ETH.  

Decentraland позволява на потребителите да купуват виртуална земя с токени LAND, които пък могат да бъдат закупени с MANA. След това инвеститорите използват NFT, за да създадат свой собствен свят. Тази механика вече е привлякла множество брандове, компании и индивидуални потребители.

mana

Polygon (MATIC) 

MATIC има за цел да отстрани проблемите с мащабируемостта на Етериум. Ядрото на Polygon е съставна модулна система с огромна гъвкавост и като такава е фаворит сред блокчейн разработчиците. 

Това решение от 2-ри слой даде път на инфраструктури като Plasma, Optimistic Rollups, zkRollups и Validium, както и на неговата платформа за странични вериги Matic.

doge2

Как класирахме тези обещаващи криптовалути?  

Ето някои от методите, които инвеститорите използват, за да определят дали тези криптовалути за наистина обещаващи.

Измерване на волатилността

Волатилността е водещият фактор, който нарежда криптовалутите като перспективни. Ако има колебания в цените, тогава има много по-голям риск за вашите инвестиции. 

По отношение на криптовалутите ценовата волатилност може да изплаши инвеститорите, които са свикнали повече с по-спокойните капиталови пазари. Волатилността може да се засили тази година поради нарастващата инфлация и политиките на централните банки.

Чрез съотношението на Шарп

Съотношението на Шарп дава представа за активи с по-нисък риск и висока потенциална възвръщаемост.

Съотношението на Шарп измерва възвръщаемостта, която криптовалутата е постигнала при определено количество риск. След това измерваме бъдещата възвръщаемост, което може да е трудно при традиционните активи и още по-трудно при крипто. 

Уили Ву използва своя версия на коефициента на Шарп, която показва, че BTC ще надмине други активи, включително акции и държавни облигации.

doge2

Често задавани въпроси

Какво прави тези криптовалути обещаващи?

Потенциала за развитие на проекта, както и възможността за ранното инвестиране са основни фактори – купувате на ниски цени и продавате на високи, след листване на крипто борсите. 

Коя е най-обещаващата криптовалута тази година?

Предвид развитието на предпродажбата и потенциала на проекта, може да се каче, че Dash 2 Trade е една обещаваща криптовалута. Понастоящем тя се търгува на цена от $0.05 при предварителна продажба.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Следващите месеци може да са много важни за алткойните – анализатор споделя защо

Известен крипто анализатор очаква обещаващи перспективи за алткойните през следващите месеци, докато актуализира гледната си точка за три конкретни дигитални актива.

декември 9, 2023 21:00 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли криптовалутата да достигне $100 преди края на годината?

Наскоро Solana премина през период на консолидация, донякъде засенчен от вниманието към пазарната динамика на Биткойн.

декември 9, 2023 19:00 1 мин. четене

Ново раздаване на безплатни токени в мрежата на Cardano – какво да следим?

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро потвърди предстоящо air drop събитие в мрежата на Cardano и подчерта, че ADA е забележителен токен.

декември 9, 2023 16:00 1 мин. четене

Алткойн се изстреля с над 900%, но анализатор отправи предупреждение

Известен крипто анализатор предупреди инвеститорите за изключително популярна меме монета, базиран на Solana (SOL).

декември 9, 2023 12:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.