НАЧАЛО Прессъобщения

Може ли сривът на Binance да доведе до крипто криза? Bitcoin Spark ще остане силен независимо от това

септември 21, 2023 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли сривът на Binance да доведе до крипто криза? Bitcoin Spark ще остане силен независимо от това

Неотдавнашните проблеми на Binance хвърлиха сянката на FUD (страх, несигурност и съмнение) в крипто общността, като някои я оприличиха на сагата FTX. 

Анализаторите обаче предполагат, че Bitcoin Spark би могла да остане силна независимо от потенциалната пазарна криза в случай на срив на най-голямата по обем крипто борса.

Binance

На 13 септември Брайън Шрьодер, главен изпълнителен директор на Binance.US, подаде оставка след новината, че компанията ще съкрати още 100 служители. На 14 септември двама високопоставени служители, ръководителят на правния отдел Кришна Джувади и главният директор по риска Сидни Маджалия, също напуснаха.

Чанпен Джао, главен изпълнителен директор на Binance, се обърна към X (Twitter), призовавайки хората да пренебрегнат FUD около неотдавнашните размествания на изпълнителните директори, тъй като намекна, че Шрьодер напуска компанията по приятелски начин, след като е постигнал всичко, което си е поставил за цел, когато се е присъединил преди две години.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


На 19 септември Джао отрече американското подразделение на Binance да е използвало софтуер за попечителство, предоставен от международния му партньор. 

Това е в рязък контраст с предишни изявления на Binance.US, в които адвокатите ѝ заявяваха, че борсата е използвала софтуер за попечителство, предоставен от международното подразделение Binance Holdings Ltd (BHL), програма, която по-късно беше пусната на пазара като Ceffu. 

Тези неотдавнашни ходове подхраниха спекулациите, че Binance може да е изправена пред по-сериозни правни проблеми, отколкото се разбираше досега, като анализаторите предоставиха мечи прогнози за цената на BNB, предполагайки, че връзката на криптовалутата с борсата може да има катастрофални последици.

Какво представлява Bitcoin Spark и защо може да остане силен?

Bitcoin Spark е нов блокчейн, който се стреми да въведе нова ера при дигиталните транзакции. Няколко фактора предполагат, че Bitcoin Spark би могъл да остане силен, но най-вече това е неговата новаторска технология, която вгражда реално приложение в начина, по който транзакциите достигат до финал в мрежата, създавайки самоподдържащ се и отворен продукт, който има легитимни потоци от приходи както при бичи, така и при мечи цикли, като по този начин насърчава истинската устойчивост.

Бездействащата изчислителна мощност стои неизползвана през по-голямата част от деня на устройствата по света, а Bitcoin Spark се стреми да отдава тази мощност под наем евтино и ефективно на организации или физически лица, които се нуждаят от допълнителен изчислителен капацитет, със своя иновативен консенсусен механизъм, познат като доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP). 

PoP нелинейно възнаграждава потребителите за потвърждаване на блокове и предоставяне на изчислителна мощност на мрежата. Bitcoin Spark ще разполага с обширни мрежови възли, което, в съчетание с функционалността за нелинейно възнаграждение, ще позволи на неограничен брой устройства да управляват мрежата. 

Приложението Bitcoin Spark ще служи като собствен портфейл на мрежата и ще позволява на потребителите да участват в потвърждаването на процеса, като разрешават достъп до изчислителния блок на своето устройство. Приложението ще бъде безопасно, удобно за ползване и леко, съвместимо с Windows, Mac OS, Linux, iOS и Android.

След това изчислителната мощност на валидаторите ще бъде насочвана към клиентите на мрежата, които ще заплащат за услугата с помощта на BTCS. Възможността неограничен брой устройства да предоставят изчислителна мощност на мрежата предполага безкрайно генериране на приходи от продукта. 

Освен това Bitcoin Spark се възползва от процъфтяващата маркетингова индустрия, като оставя малки, ненатрапчиви слотове за реклами в своето приложение и уебсайт. Рекламодателите ще изискват BTCS, а общността ще контролира рекламите, за да гарантира тяхната достоверност. Приходите ще се разпределят между екипа за разработка и валидаторите, за да се стимулира допълнително участието в мрежата.

Също така Bitcoin Spark предлага стабилна платформа за изграждане и използване на смарт договори и децентрализирани приложения (dApps), които обслужват различни случаи на употреба. Тя разполага с безпроблемно интегриран слой за смарт договори с множество системи за изпълнение, които всички достигат до финал в основната мрежа, което позволява използването на множество езици за програмиране от високо и ниско ниво.

Освен с технологичния си напредък, Bitcoin Spark разполага с ограничено предлагане от 21 милиона BTCS. Това е един от основните фактори, довели до цялостното увеличение и устойчивост на цената на Биткойн (BTC) от създаването му досега.

Много крипто анализатори оценяват високо първоначалното предлагане на монети (ICO) на Bitcoin Spark. Реакцията на инвеститорите беше направо невероятна, като само за пет седмици ICO надхвърли границата от $1.4 милиона. Понастоящем ICO е във фаза 5, като цената на BTCS е $2.50, а инвеститорите получават 9% бонус.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.