НАЧАЛО Прессъобщения

WienerAI – нов шиткойн, който предлага над 1400% стейкинг награди

29.04.2024 21:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
WienerAI – нов шиткойн, който предлага над 1400% стейкинг награди

Крипто пространството е известно с появата на необичайни проекти, някои от които стават хитове, а други бързо забравени. 

WienerAI се нарежда сред най-новите добавки към категорията на така наречените “шиткойни”. Този новосъздаден проект се опитва да привлече инвеститори със своята шеговита концепция и обещанието за изключително високи стейкинг възнаграждения.

Дали обаче ще успее да задържи вниманието или ще потъне в забвение, предстои да разберем.

Купете WienerAl

Какво е WienerAI?

WienerAI е типичен меме койн, замислен изцяло с цел развлечение и без реална полезност или приложение. Но проектът безспорно има атрактивен и запомнящ се имидж, комбиниращ куче, наденичка и изкуствен интелект. Това явно се е отразило добре, тъй като WienerAI успява да събере над $613,000 само за няма и седмица след пускането си. Потребителите могат да закупят токени $WAI с Етериум, Tether (USDT) или дори с дебитна/кредитна карта.

Подобно на други меме проекти, WienerAI залага изцяло на изграждане на ангажирана общност от фенове, известна като “Sausage Army”. Идеята е чрез хумор и запомняща се концепция да привлече последователи, които да популяризират токена.

Макар и невероятно просто замислен, проектът вече успя да съберe значителен начален капитал. Това говори, че поне в краткосрочен план идеята работи и хората се вълнуват от WienerAI. Дали обаче това ще се задържи в дългосрочен план, е друг въпрос.

Какви са стейкинг наградите при WienerAI?

Сред основните акценти на WienerAI са изключително високите годишни възнаграждения за стейкинг на нейните токени. Към момента на писане на тази статия, те достигат впечатляващите 1,418%. Този брутален процент явно е успял да привлече вниманието на много крипто инвеститори, защото към момента над 68% от закупените $WAI токени вече са заложени в стейкинг пула. Това показва големия инвеститорски интерес и амбиция към проекта.

Високите стейкинг проценти са стратегия за привличане на ранни инвеститори и изграждане на база от привърженици. Колкото повече хора залагат своите $WAI, толкова повече расте стейкинг пула и доходите от такси за проекта.

Разбира се, тези екстремно високи годишни проценти трудно биха могли да се задържат дългосрочно. Обикновено те постепенно намаляват с навлизането на повече участници в системата. Но все пак първите инвеститори имат шанс да се възползват максимално.

Купете WienerAl

Ценови потенциал на WienerAI

Текущата цена на WienerAI токените изглежда доста атрактивна, струвайки едва $0.000702. Този нисък праг на навлизане дава потенциал за значителен ръст в бъдеще при успех на проекта. Някои по-оптимистични анализатори дори спекулират, че $WAI евентуално може да скочи до 100 пъти от сегашната си стойност. Макар и такъв скок да изглежда малко вероятен в момента, реално има шанс за значителен ръст от около 3х до ниво от $0.002.

Подобни ценови скокове не биха били нещо ново за един меме койн. Наблюдавали сме как Dogecoin и Shiba Inu успяха да реализират впечатляващи ръстове, благодарение на силата на своята общност и хайпа около тях.

Разбира се, при WienerAI съществува и рискът да не успее да задържи вниманието и интереса достатъчно дълго, за да достигне такъв ценови скок. Но при входна цена под 1 цент за токен, рискът за инвеститорите изглежда ограничен.

Как да закупя WienerAI?

За радост на много крипто ентусиасти, процесът по закупуване на $WAI токени е лесен и не изисква специални умения:

  • Първо трябва да се сдобиете с подходящ крипто портфейл, който поддържа ERC-20 токени като MetaMask или Trust Wallet.
  • След това закупете някоя от поддържаните крипто валути – Етериум, Tether (USDT) или Binance Coin (BNB).
  • Посетете предпродажбения сайт на WienerAI и свържете своя портфейл.
  • Разменете притежаваните ETH, USDT или BNB за $WAI токени директно през сайта.

След това може да вкарате инвестираните токени в стейкинг пула, където да започне “магията”,  която толкова много крипто инвеститори харесват.

Купете WienerAl


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.