НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите крипто предварителни продажби, които да разгледате сега: Наръчник за крипто предпродажби през 2024 г. – ButtChain оглавява списъка преди Memereum и HarambeAI

14.05.2024 13:20 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите крипто предварителни продажби, които да разгледате сега: Наръчник за крипто предпродажби през 2024 г. – ButtChain оглавява списъка преди Memereum и HarambeAI

Крипто предварителните продажби се превърнаха в популярен начин за участие в нови крипто проекти за много крипто ентусиасти.

Закупуването на токени по време на предварителни продажби е стратегически ход за крипто ентусиастите, които искат да получат ранен достъп до нови токени на специални цени, преди те да се появят на големите борси.

Тъй като пазарът на крипто предварителни продажби става все по-динамичен, много ловци на криптовалути търсят най-добрите проекти, които да наблюдават сега и които могат да повишат стойността си многократно.

Използвайки информация от официалните уебсайтове за предварителни продажби на криптовалути, в този материал ще се разгледаме в дълбочина сочените за едни от най-добрите крипто предпродажби, които да следим сега, включително ButtChain, Memereum, DarkLume, Hypeloot и HarambeAI.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Начело на списъка с най-добрите крипто препродажби за 2024 г. е ButtChain, нова крипто монета и първата меме монета с автоматична ликвидност на Polygon.

Окончателен списък на едни от най-добрите крипто предпродажби, които да следите сега

  1. ButtChain (BUTT)Първата меме монета с автоматична ликвидност на Polygon със забавно брандиране
  2. Memereum (MEME) – криптовалута, базирана на мемета, с комунални услуги
  3. DarkLume (DLUME) – Нова предварителна в сектора на метавселената
  4. Hypeloot (HPLT) – Блокчейн игри с търговия с активи
  5. Harambe AI (Harambe AI) – Децентрализиран изкуствен интелект с блокчейн сигурност

Преглед на най-добрите крипто предварителни продажби, които да наблдавате сега

ButtChain (BUTT)

Като първата меме монета с автоматична ликвидност в мрежата на Polygon, ButtChain бързо се превръща в едно от най-вълнуващите нови попълнения на крипто пазара. ButtChain се отличава с няколко иновативни характеристики, които допълнително издигат проекта като водеща нова меме монета.

Характеристики на динамичната ликвидност на ButtChain

  • Автоматична ликвидност: С тази функция ButtChain разпределя 20% от предварителните продажби към ликвидността на Uniswap, за да осигури безпроблемни транзакции, след като търговията започне.
  • Liquidity Farming: Тази функция налага такса от 5% върху всички транзакции, което повишава ликвидността, облагодетелства създателите на ButtChain и улеснява изгарянето на токени.

Тези иновативни механизми са пригодени за поддържане на постоянна пазарна ликвидност – авангарден подход, който не се среща в много други предварителни продажби на криптовалути.

Други впечатляваща характеристики на ButtChain

Директно към договора: По време на предварителната продажба купувачите могат да издават своите токени директно чрез смарт договорът, като незабавно получават попечителство над покупките си.

Споделяне и печелене: Тази доходоносна програма предлага на потребителите, участващи в рефералната програма 20% такса в MATIC по време на предварителната продажба, но само за успешно привлечени нови потребители. Да, наистина е толкова лесно да печелите криптовалути с ButtChain! Тази уникална стратегия възнаграждава ангажираността на общността и повишава разпознаваемостта на тази нововъзникваща меме монета по време на предварителната продажба.

Цената на ButtChain се увеличава на всеки 24 часа! Посетете официалния уебсайт на ButtChain, за да получите своите токени още днес.

Memereum (MEME)

Memereum е криптовалута, която използва популярността на интернет меметата, за да изгради уникална и ангажираща общност около своя токен. Тя съчетава разпознаваемия и модерен характер на меметата с блокчейн технологията, като предлага както забавление, така и практически функции в рамките на своята екосистема.

DarkLume (DLUME)

Darklume VR е метавселена за виртуална реалност, която предлага комбинация от социално взаимодействие, забавление и геймификация, позволявайки на потребителите да изживеят динамичен и поглъщащ фантастичен свят. С помощта на собствената си валута DLUME потребителите могат да се занимават с различни дейности, да печелят чрез социални взаимодействия и да придобиват гражданство в различните държави на метавселената.

Hypeloot (HPLT)

Hypeloot е платформа, базирана на блокчейн, предназначена да промени гейминг индустрията, като интегрира криптовалути в игровото преживяване. Тя предлага на геймърите възможността да печелят, купуват и търгуват с активи в игрите по сигурен начин с помощта на блокчейн технология.

HarambeAI (Harambe AI)

HarambeAI е проект, който съчетава изкуствен интелект с блокчейн технология за създаване на децентрализирани AI решения. Той се фокусира върху повишаването на сигурността на данните и оперативната ефективност, като дава възможност за по-стабилни и надеждни AI приложения в различни индустрии.

Коя криптовалута в етап на предварителна продажба да наблюдавате?

Сред тенденциите при крипто предпродажбите днес, ButtChain, се откроява благодарение на динамичните си функции за ликвидност, които могат да подобрят търговията, когато бъде пусната на пазара. Освен това, дори и по време на текущата си предварителна продажба, ButtChain насърчава участието на общността чрез своята реферална програма, като увеличава видимостта на проекта чрез стимулирана маркетингова дейност. Независимо от това, определянето на това коя крипто предпродажба да купите зависи от вашия личен апетит за риск. От ключово значение е винаги да провеждате независими проучвания, преди да се ангажирате с която и да е криптовалута.

Как да намерите предварителни продажби на токени?

За да намерят предварителни продажби на крипто токени, много крипто фенове редовно посещават уебсайтове за крипто новини като CoinDesk и CoinTelegraph и използват сайтове за крипто календар като CoinMarketCal, за да следят предстоящите събития. Присъединяването към форуми като BitcoinTalk и следенето на съответните акаунти в социалните медии и общностни групи в платформи като X, Telegram и Discord може да ви помогне да сте в течение на съобщенията и дискусиите за предварителните продажби. Можете също така да посетите официалните уебсайтове на проектите за предварителни продажби на криптовалути, за да научите повече за ключовите дати и функции, като например уебсайта на ButtChain.

Най-добрите крипто предварителни продажби, които да разгледате сега: Заключителни мисли

Тази статия е създадена, за да ви предостави актуална информация за едни от сочените за най-добрите предварителни продажби на криптовалути, включително ButtChain, Memereum, DarkLume, Hypeloot и HarambeAI.

Проучването на най-добрите предпродажби на криптовалути, които можете да купите сега, дава представа за вълнуващи възможности в началния етап на проекти, които все още не са стартирали.

Въпреки това надлежната проверка остава ключова при проучването на всяка криптовалута. Поради присъщите на криптовалутите рискове и волатилност, от решаващо значение е да се извърши задълбочено проучване, преди да се направят каквито и да било покупки. Моля, обърнете внимание, че тази статия не представлява финансов съвет.

Заинтригувани сте от предварителната продажба на ButtChain?

Посетете официалния уебсайт на ButtChain, за да научите повече. Побързайте, тъй като цената на предварителната продажба се увеличава ежедневно!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Аржентина работи в посока приемането на криптовалутите: Защо трябва да следите тези 5 крипто токена преди Q3?

През последните няколко дни правителствата на Аржентина и Ел Салвадор проведоха срещи, за да разгледат въпроса за приемането и регулирането на криптовалутите в двете страни.

30.05.2024 10:07 6 мин. четене

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.