НАЧАЛО Прессъобщения

Wall Street Memes върви уверено по стъпките на Dogecoin, Shiba Inu и Pepe. Присъединете се, за да не изпуснете

септември 21, 2023 17:41 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Wall Street Memes върви уверено по стъпките на Dogecoin, Shiba Inu и Pepe. Присъединете се, за да не изпуснете

Wall Street Memes не просто следва тренда на популярните меме криптовалути - той го пресъздава. Подобно на пътя, изминат от Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, тази нова крипто сензация бързо завзе сърцата на общността. 

От една страна, меме инвеститорите са изключително “напред” с откриването на подобни диаманти. И макар че на пазара има безброй проекти, Wall Street Memes изпъква.

Но времето притиска инвеститорите, които може би имат последен шанс да купят $WSM токени на ниска цена. Така че какво следва за Wall Street Memes? Това е въпросът, който е в на устата на всеки ентусиаст в крипто пространството.

$PEPE беше чудо за три дни – а сега е номер три сред меме монетите

$PEPE превзе крипто света през април и стана живо чудо. Меме криптовалутата показа, че дори шегаджийските проекти могат да създават милионери. За броени дни той достигна пазарна капитализация от $1.8 милиарда, превръщайки множество инвеститори в крипто милионери за изключително кратко време. И $PEPE беше разглеждан с насмешка, като някои “анализатори” предричаха, че няма дългосрочен потенциал, и твърде бързо ще изчезне от пазара.

Обаче, дори и след месеци от пиковата му популярност, Pepe продължава да е една от водещите меме монети, заемайки трето място след гигантите Dogecoin и Shiba Inu. Въпреки прогнозите за бърза загуба на интерес, той продължава да бъде значим участник в екосистемата, демонстрирайки, че има място и за изненади в този динамичен пазар. 

Wall Street Memes обаче може да се окаже дори по-добър от $PEPE

До голяма степен успехът на $PEPE беше продиктуван от активната мрежа, която успя да се образува около него, като се генерира силен бичи пазар.

Но тук трябва да се отдаде заслуженото на Wall Street Memes, защото опитният маркетингов екип зад проекта е напълно наясно с това какво може да се случи с подобен тип проекти – липсата на интерес може да унищожи всякакви бъдещи планове.

Затова и Wall Street Memes заложи на сигурното – добър маркетинг, създаване на активна общност, наброяваща над 270,000 фенове в X (Twitter), и силна предварителна продажба, чрез която да се генерира допълнителен успех.

Ето и най-добрите постижения на Wall Street Memes до момента:

  1. Създаде активна общност, която застава зад проекта.
  2. Има ясна концепция – асоциира се с Reddit движението на Game Stop, което накара много хедж фондове да се страхуват от колективната сила на дребните инвеститори.
  3. Събра над $25 милиона в своята предварителна продажба до момента, превръщайки се в най-купуваното ICO на годината и може би най-голямото от доста години насам, изключвайки индивидуални инвестиции над милион.
  4. Обещани са листвания на огромни Tier 1 борси, като все още не се знае кои имена сред Binance, OKX, Kucoin, Bybit, Gate.io и други ще пуснат токена първи.
  5. Успя да докаже, че една меме монета не е нужно да струва по-малко от $0.01, за да бъде желана.

Късно ли е да закупя Wall Street Memes?

Нe, напротив! Все още имате малко повече от седмица, преди токенът да бъде листнат на крипто борсите. Предвид еуфорията около $PEPE, дори и Wall Street Memes да успее да постигне на 30% това, което забавната меме жаба успя, това ще донесе на ранните инвеститори до 20Х печалби.

От екипа обаче далеч не смятат, че това е целта. Всички усилия са насочени към това $WSM да достигне $1 милиард пазарна капитализация и да се укрепи като траен топ 5 участник на меме пазара.

Как да закупя Wall Street Memes?

  1. Посетете сайта на предварителната продажба
  2. Изберете колко токена искате да закупите (най-често срещаните инвестиции са в диапазона между $500 и $1,000)
  3. Свържете своя крипто портфейл
  4. Закупете токени
  5. Вземете своите токени след края на предварителната продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.