НАЧАЛО Прессъобщения

Slothana скача с над 120% след листинга си, може ли Sealana да направи фурор и да последва примера?

13.05.2024 19:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Slothana скача с над 120% след листинга си, може ли Sealana да направи фурор и да последва примера?

Наскоро проектът Slothana предизвика сериозно вълнение в крипто общността, след като цената на неговия токен $SLOTH скочи с повече от 120% само седмица след листването му на борсите. 

Това впечатляващо представяне беше още по-забележително, като се има предвид, че зад Slothana нямаше утвърдена концепция или солидна технологична основа.

Въпросът, който много инвеститори си задават сега, е дали новата меме крипто монета Sealana може да следва стъпките на Slothana и да регистрира подобен фурор. Slothana беше позиционирана като алтернатива на друг хит в меме пространството – $SLERF.

Макар да нямаше действителна концепция зад проекта си, той успя да привлече огромно внимание и да реализира значителен ръст на цената само дни след публичното си представяне.

Посетете Sealana

Дали Sealana може да последва примера обаче?

Какво прави Sealana добър избор за потенциален следващ хит в тази вълна? Първо, ценовите нива на проекта изглеждат изключително атрактивни. В момента една Solana струва около $140, а според условията на първичното предлагане на монети, за всеки 1 SOL инвеститорите ще получат 6,900 $SEAL токена. Това прави цената за $SEAL изключително изгодна – около $0.02.

Подобно на Slothana, Sealana също няма дълбока концепция или реална технология зад себе си. Проектът разчита изцяло на меме културата и спекулативния интерес в екосистемата на Solana. Успехът на предишни меме токени като Slerf, Slothana, Dogwifhat и други демонстрира колко бързо може да се появи търсенето за нови монети от този тип.

Именно липсата на утвърдена концепция може да се окаже едно от предимствата на Sealana. Като чисто спекулативен актив, той може да привлече инвеститори, търсещи бърза и значителна печалба при евентуален ръст на популярността му. Лекотата на инвестирането също е плюс – закупуването на $SEAL е въпрос на минути през техния уебсайт или добавяне на адреса им към портфейла.

Ценова прогноза – има ли шанс за 100Х ръст?

Що се отнася до ценова прогноза, някои анализатори са оптимистично настроени, че Sealana може да последва примера на Slothana. При сегашните ценови нива на Solana от $140, вече отбелязахме, че входящата цена за $SEAL е около $0.02. Оптимистичните прогнози сочат възможност за достигане на $0.06 или дори $0.10 веднага след евентуален успешен листинг на борсите. Дори и умерено оптимистичният сценарий от $0.04 потенциално би означавал над 100% чиста печалба за ранните инвеститори.

Разбира се, подобни прогнози не бива да се приемат безрезервно. Меме монетите като цяло са изключително спекулативни активи с висока волатилност и ниска предвидимост. Освен това не е изключено и популярността на самата Solana да е на пътя към забавяне, съдейки по скорошния спад при някои водещи представители като Dogwifhat, Bonk и Book of Meme, които вече демонстрират загуби между 12-19%.

Но в крайна сметкa трите токена, изборени по-горе, поизчерпаха част от вдъхновението, а меме инвеститорите търсят и печалби все пак – може би погледите се обръщат на друга посока, а примерът със Slothana е налице.

Въпреки рисковете, Sealana определено предлага една интригуваща инвестиционна възможност за онези, търсещи бърз и мащабен потенциал за растеж в сферата на меме криптовалутите. Дали проектът ще успее да привлече достатъчно внимание и да стане следващият голям хит в екосистемата на Solana, предстои да видим.

Как да купя Sealana?

Aко смятате, че $SEAL предлага добри шансове за успех, то сега ще ви покажем няколко лесни стъпки, които трябва да следвате, ако искате да купите токени:

  1. Посетете официалния уебсайт на Sealana и се запознайте с проекта. Разгледайте подробностите около първичното предлагане на монети (ICO).
  2. Свържете портфейла си за Солана, като Phantom, Solflare или друг подобен, с уебсайта на Sealana. Това е необходимо, за да можете да закупите $SEAL токени.
  3. Определете колко $SEAL токена искате да придобиете, според наличния си бюджет и склонност към риск.
  4. Потвърдете транзакцията и я одобрете през портфейла си, след като сте проверили детайлите й.

Купете Sealana


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Robinhood обяви обратното изкупуване на акции за $1 милиард

Във вторник Robinhood Markets обяви първия си план да изкупи обратно свои акции на стойност $1 милиард. Този ход е част от стратегията на компанията да премине от стартиращата си фаза към по-зрял етап.

30.05.2024 8:30 1 мин. четене

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Готов ли е света за масовото приемане на крипто?

Ако глобалното приемане на криптовалутите се утрои тази година и достигне 15%, резултатът вероятно ще бъде хаотичен.

30.05.2024 8:00 2 мин. четене

БРИКС: Отношенията на Венецуела със съюза са “изключителни”

Президентът на Венецуела Николас Мадуро определи отношенията на страната си с членките на БРИКС и БРИКС+ като “изключителни”.

30.05.2024 7:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.