НАЧАЛО Прессъобщения

Ето колко може да спечелите през 2025 г., ако вложите $1,000 в Dogecoin (DOGE), ETFSwap (ETFS) и Pepe (PEPE)

19.04.2024 10:21 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето колко може да спечелите през 2025 г., ако вложите $1,000 в Dogecoin (DOGE), ETFSwap (ETFS) и Pepe (PEPE)

Стартовият капитал на много крипто инвеститори може да бъде едва $1,000, така че е задължително да потърсите най-доброто място, където да инвестирате такава сума за най-висока възвръщаемост. 

В тази статия разглеждаме потенциала за печалба от инвестирането на $1,000 в три обещаващи криптовалути, ако приемем, че представените сценарии се сбъднат: Dogecoin (DOGE), ETFSwap (ETFS) и Pepe (PEPE).

$1,000 в Dogecoin (DOGE) могат да ви донесат $4,700

Dogecoin (DOGE) е най-голямата и най-популярна меме криптовалута и може да запази статута си за множество бичи периоди. Въпреки впечатляващото поскъпване на Dogecoin (DOGE) през последните месеци, меме монетата все още е далеч от историческия си връх, поставен през 2021 г. Ето колко може имате през 2025 г., ако вложите $1,000 в Dogecoin (DOGE).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Dogecoin се превърна в актуална тема в интернет през 2021 г., а ралито на меме монетата беше подхранено от подкрепата на известни личности като Илон Мъск и Марк Кюбан. Появата на Илон в предаването Saturday Night Live беше крайният катализатор за ралито на Dogecoin (DOGE). Меме монетата се изстреля до исторически връх от $0.73, преди цената да започне да пада.

2022 г. беше меча година за криптовалутата, а инерцията се възобнови през 2023 г. след покупката на Twitter от страна на Мъск. Twitter за кратко промени логото си с логото на Dogecoin, което доведе до ново рали на Dogecoin (DOGE).

Dogecoin (DOGE) се повиши с почти 67% през 2024 г. въпреки неотдавнашната волатилност на пазара, а сегашното рали се подхранва от спекулациите за интегрирането на меме монетата в рамките на X Payments, ново решение за разплащане, стартирано от Илон Мъск.

Ако Dogecoin се върне към ATH през 2025 г., инвестиция от $1,000 ще струва $4,760 – това е потенциална възвръщаемост от 376%. 

$1,000 в Pepe (PEPE) могат да ви донесат $6,000

Pepe (PEPE) е меме монета, вдъхновена от интернет мемето на жабата Пепе. След пускането си на пазара през 2023 г. меме монетата отбеляза впечатляващо рали на фона на мечи настроения на пазара. PEPE бързо се покачи до над $1.8 милиарда пазарна капитализация, последвана от няколко месеца на низходящи тенденции до неотдавна, като проби предишния ATH през 2024 г.

Неотдавнашното рали на PEPE се подхранва от широко разпространените спекулации около меме монетите. През 2024 г. криптовалутата се е повишил с над 273%, като има възможност за още възходящи тенденции. Към момента на писане на статията PEPE се търгува само с 50% надолу от новия си ATH и експертите смятат, че пазарната му капитализация в крайна сметка може да бъде толкова висока, колкото тази на Shiba Inu (SHIB) при бичи пазар.

Следователно, ако вложите $1,000 в PEPE при текущата му пазарна оценка от $2.2 милиарда, ваште авоари ще струва над $6,000, ако меме монетата достигне текущата пазарна капитализация на Shiba Inu (SHIB).

$1,000 в ETFSwap (ETFS) потенциално може да ви донесе $100,000, ако обещанията на платформата се сбъднат

ETFSwap (ETFS) е една от най-бовите и интересни монети в етап на предварителна продажба на пазара, с потенциал за рали на цените. Голямата уловка при ETFSwap (ETFS) е, че предварителната продажба на токена е масово подценена, което позволява на ранните инвеститори да влязат и да грабнат огромна печалба към старта. 

ETFSwap (ETFS) е подготвена да бъде бъдещето на маркетмейкинга и да предефинира търговията с борсово търгувани фондове (ETF). Това е блокчейн платформа, която предлага на потребителите достъп до традиционни ETF-и в няколко индустрии. 

ETFSwap ($ETFS) съчетава най-доброто от двата свята, за да позволи на потребителите да намерят най-добрата функционалност за активите, да получат оптимална ликвидност, да получат усъвършенствани безсрочни сделки до 10Х, да получат достъп до усъвършенствани инструменти за търговия и пазарни данни в реално време и да получат пасивен доход от стейкинг на ETF.

Предварителната продажба на ETFS напредна с голяма динамика, като набра скорост, за да събере първият си $1 милион. По време на етап 1 на предварителната продажба токенът се предлага на цена от $0.00854, като на етап 2 предстои скок до $0.01831 както е заложено.

Тъй като според разрагботчиците ETFSwap (ETFS) е изключително подценен проект, инвестиция от $1,000 може да струва над $2,000 по време на втори етап на предварителната продажба. С поскъпването на токените към пускането им на пазара ранните инвеститори са в състояние да бъдат доста печеливши. Експертите също така прогнозират, че ETFSwap (ETFS) може да поскъпне с 10,000% при стартирането на токена, което потенциално може да направи вашата инвестиция от $1,000 на стойност над $100,000 ако тази трудна за постигане прогноза се сбъдне.

Пазарът предоставя чудесни възможности в лцието на Dogecoin (DOGE), ETFSwap (ETFS) и Pepe (PEPE).. Въпреки това, ETFSwap може да осигури по-голям ръст при по-малък спад, като се има предвид характерът на предварителните продажби и трудната, но не невъзможна за постигане прогноза.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.