НАЧАЛО Прессъобщения

“Горещата” криптовалута Slothana събра $15 милиона в предварителната си продажба, последен шанс за инвеститорите

23.04.2024 14:59 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“Горещата” криптовалута Slothana събра $15 милиона в предварителната си продажба, последен шанс за инвеститорите

Новият сензационен проект в екосистемата на Solana - Slothana ($SLOTH), събра впечатляващите $15 милионa по време на предварителната продажба.

Новият сензационен проект в екосистемата на Solana – Slothana ($SLOTH), събра впечатляващите $15 милиона по време на предварителната продажба, която продължава един месец.

ICO-то все още продължава, като на уебсайта е поставен таймер, който отброява до края на предварителната продажба на проекта на 29 април, като почитателите на Slothana имат малко под шест дни, за да се присъединят към предпродажбата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В началото на миналата седмица Slothana беше събрала над $10 милиона. Бърз поглед към началото на тази седмица показва, че са вложени още няколко.

Това се дължи на факта, че четвъртото халвинг събитие на Биткойн и легендарния “420” ден съвпаднаха в събота, 20 април.

Когато таймерът на Slothana изтече следващия понеделник, ще бъде обявена дата за airdrop. Въпреки това, екипът пази подробностите в тайна, за да предизвика потенциално експлозивна активност през следващите дни.

Airdrop събитието и бъдещото листване на $SLOTH идват в удобно време. По-широкият крипто пазар очаква няколко много силни бичи вълни през 2024 г., тъй като сега ограниченото предлагане на Биткойн се опитва да се справи с постоянното търсене.

Посетете Slothana

Как ще се представи Slothana след Биткойн халвинга?

Анализаторите разчитат на факта, че предишните три халвинга на Биткойн исторически са предизвикали бичи пазари на широко ниво, за да предположат, че 2024 г. може да бъде много печеливша година за феновете на меме криптовалутите.

Миналата събота актуализация на софтуера на Биткойн намали наградите за копаене от 6.25 BTC на блок до 3.125 BTC. Това означава, че на миньорите сега ще им трябва два пъти повече време, отколкото преди събота, за да получат същите награди.

Тъй като миньорите продават новото предлагане на BTC на открития пазар, това е причинило значителен шок в предлагането на това, което се оказва популярна година за Биткойн.

През януари Комисията за ценни книжа и борси на САЩ одобри стартирането на 11 ETF-а за Биткойн, които са инвестиционни продукти, позволяващи на инвеститорите да купуват и държат криптовалутата чрез регулиран механизъм с всички съпътстващи гаранции. Новината помогна на Биткойн да достигне нов исторически връх при малко над $73,700 преди около месец.

И както обикновено, където отива Биткойн, там следват и останалите криптовалути. Като цяло, всички водещи криптовалути следваха ценовите движения на BTC, като краят на февруари/началото на март отчетоха някои от най-големите печалби досега тази година за много проекти.

Slothana предлага и допълнителни предимства

Slothana привлича вниманието с няколко ключови предимства, благодарение на интеграцията си с блокчейна на Solana. Първо, инвеститорите се наслаждават на значително ниски такси за транзакции, което означава, че повече от тяхната инвестиция остава да работи за тях, вместо да отива за такси.

Второ, при актуалната цена на Solana, $SLOTH предлага атрактивен вход за нови участници на пазара на стойност едва $0.0154 за токен.

Макар да няма твърда разработена концепция, Slothana се носи на вълната на хайпа около меме криптовалутите, което често води до потенциални краткосрочни печалби за тези инвеститори, които се ориентират бързо в пазарната обстановка.

Вижте как да купите Slothana тук

Посетете Slothana


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.