НАЧАЛО Прессъобщения

ETFSwap (ETFS) интегрира плащанията с Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) за търговия с токенизирани ETF

13.05.2024 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ETFSwap (ETFS) интегрира плащанията с Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) за търговия с токенизирани ETF

Според информацията ETFSwap (ETFS), водеща платформа за търговия с токенизирани ETF, ще интегрира плащанията с Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) в DeFi платформата през следващите седмици.

Интеграцията на тези меме монети ще позволи безпроблемни плащания за инвеститорите в Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

Понастоящем Dogecoin (DOGE) е осмата по големина криптовалута в световен мащаб по пазарна капитализация, докато Shiba Inu (SHIB) заема единадесето място. Интересно е, че и двата токена са водещи меме монети, които вече са получили широко разпространение в световен мащаб.

След като ETFSwap (ETFS) даде възможност за използване на тези токени на своята платформа, повече фенове на меме монетите биха могли да получат лесен достъп до ETF пазарите. На платформата ETFSwap (ETFS) потребителите на DeFi платформите могат сигурно да разменят токени с минимални такси.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Освен това платформата ETFSwap (ETFS) позволява на инвеститорите да обменят криптовалути като Bitcoin (BTC), Tether (USDT), Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) за токенизирани ETF-и. Потребителите не са ограничени от географското си местоположение или стойността на активите. Така че това насърчава глобалното приобщаване, като дава възможност за достъп до спот и фючърсни ETF, независимо от статусът на индивида.

Интересно е, че токенизираните ETF, които ETFSwap (ETFS) предлага, имат няколко предимства за инвеститорите. Едно от тях е, че токенизацията на ETF дава възможност за дробно инвестиране. Освен това токенизацията дава и неограничена експозиция на борсово търгуваните фондове, като гарантира, че инвеститорите могат да участват в търговията 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

ETFSwap (ETFS) използва веригата Ethereum и тази основа гарантира, че протоколът се възползва от сигурността на Ethereum мрежата, като същевременно позволява бързи транзакции. Освен това ETFSwap (ETFS) е единствената децентрализирана платформа, която понастоящем поддържа търговия с токенизирани ETF.

С добавянето на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) плащанията, платформата напълно разруши бариерата за навлизане на тези традиционни активи, правейки ги достъпни за всички, независимо от размера на портфейла им.

Бъдещето на търговията с токенизирани ETF

Според данни на Blockworks, Bitcoin ETF имат кумулативна пазарна капитализация от $74.6 милиарда, като прогнозите са тази капитализация да нарасне експоненциално през 2024 и 2025 г. Очакваното увеличение е резултат от естественото експлозивно поведение на Bitcoin след халвинга и повишения институционален интерес към пазара на криптовалути.

В последно време платформата на ETFSwap (ETFS) отбеляза пик в инвеститорския интерес, предвид многобройните ѝ предимства, тъй като крипто инвеститорите се стремят да използват очаквания растеж на Bitcoin ETF. Въпреки това, с появата на проблеми с централизацията и сигурността, все повече инвеститори напуснаха централизираните фонд мениджъри като BlackRock и Fidelity, за да инвестират в ETF чрез децентрализирания интерфейс за търговия на платформата ETFSwap (ETFS).

Освен това екипът на ETFSwap (ETFS) има за цел да включи множество инвеститори на дребно и институционални инвеститори през 2024 и 2025 г. Забележително е, че екипът на ETFSwap (ETFS) успешно е задвижил целите си, като е събрал над един милион долара от частната си и предварителната продажба по време на на първия етап. Тъй като ETFSwap (ETF) се отличава със своите характеристики, платформата може да оглави редиците на токенизираната търговия с ETF през следващите месеци.

Какво може да означава глобалното приемане за токена ETFSwap (ETFS)

Родният токен на платформата ETFSwap (ETFS) е ETFS и въпреки че е наскоро пуснат, токенът има всичко необходимо, за да надмине Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE). ETFS ще се използва за захранване на екосистемата ETFSwap, както и за стимулиране на търговците и инвеститорите. Като се има предвид множеството му функционалности, фундаменталната стойност на токена превъзхожда тази на меме монетите.

След като платформата ETFSwap (ETF) набира световна популярност и привлича институционален интерес, растежът на нейния роден токен може да е неизбежен. Помага и фактът, че Cyberscope, известна организация за блокчейн сигурност, е извършила одит на смарт договорът на токена ETFS и по време на одита не са открити критични уязвимости.

Предварителната продажба на ETFSwap вече се справя доста добре, като над 60 милиона ETFS токена бяха продадени за по-малко от седмица. Понастоящем криптовалутата се търгува на цена от $0.00854 за токен, но се очаква цената му да нарасне с над 100% веднага след първия етап на предварителната продажба. Този скок на цената във втория етап на предварителната продажба привлече хиляди крипто инвеститори.

Според разработчиците на проекта, имайки предвид огромния интерес, който токенът привлича, ETFS може дори да поскъпне до 100Х преди края на годината. Инвеститорите могат да получат и 18% бонус при покупка с промокод „ETFS18“.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.