НАЧАЛО Прессъобщения

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

19.04.2024 16:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

Предвид факта, че Dogecoin вече има много успешни “клонинги” като Shiba Inu, то шансовете са налице.

Но няма да говорим в статията за това. Сега ще разгледаме какво може да спечелят инвеститорите, които вкарват средства в Dogeverse.

Посетете Dogeverse

Мултичейн интеграциите са невероятен “коз” в ръцете на инвеститорите

Dogeverse e абсолютен хит в Япония, но далеч не е само там. И основната причина заради това се крие именно в ключовата в мултиверижният подход. Мултичейн интеграцията на Dogeverse е истинска революция, откриваща вратите към нови възможности за инвеститорите в крипто пространството. 

Създаден да функционира на шест различни блокчейна – Етериум, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche и Base, Dogeverse позволява на своите потребители да избегнат високите такси и бавните транзакции, често свързани с един-единствен блокчейн.

Това позволява на Dogeverse да се възползва от най-добрите аспекти на всяка верига – от бързината и ефективността на Solana до ниските транзакционни такси на Polygon и Avalanche. 

Инвеститорите сега могат да реализират своята печалба без да се притесняват, че тя ще бъде подкопана от високите разходи за транзакции. Dogeverse създава екосистема, която е не само изгодна, но и удобна, предлагайки бърза и евтина търговия, която е критична за динамичния свят на криптовалутите.

Ниската цена също е атрактивна особеност

Ниската стартова цена на $DOGEVERSE е без съмнение магнит за инвеститори, търсещи алткойни с потенциал за значителен ръст. Поставен е на стартова линия с цена от само $0.000298, което означава, че входната бариера за инвестиране е изключително ниска. В света на криптовалутите, където волатилността може да превърне малки инвестиции в сериозни печалби, началната ниска цена може да предложи множество възможности за ранни инвеститори.

Особено в контекста на деня на DOGE, който е буквално УТРЕ, ентусиазмът около Dogecoin и неговите производни се увеличава. Предвиждането за този празник на меме криптовалутата може да подейства като катализатор за ръста на $DOGEVERSE, като предостави допълнително внимание и потенциално инвестиционен приток към токена.

В такива моменти токени като $DOGEVERSE, които могат да се похвалят с подобни ценови стойности, често стават обект на бързи и значими движения на пазара. Въпреки че инвестирането в такива меме криптовалути винаги носи риск, потенциалът за големи награди при успешен тайминг и стратегически ходове може да бъде привлекателен за агресивно настроените инвеститори.

А и вече коментираме събраните $3.5 милиона преди 6 дена. Тоест, токенът е успял да удвои (а и повече) своето финансиране буквално в рамките на седмица. Ако погледнем през експоненциалната крива, то това може да значи, че има дори вероятност токените да бъдат разграбени до броени дни.

Посетете Dogeverse

Кога ще приключи предварителната продажба и какви цени се очакват?

Dogeverse започна своята предварителна продажба на 8-ми април (буквално преди десетина дни) и вече показва впечатляващи резултати, които предвещават бързо приключване на ICO-то. По информация от вътрешни източници, проектът е на път да достигне своя софт кап от $8.8 милиона още утре, което е дори по-малко от 2 седмици след началото на продажбата. Това бързо набиране на средства подчертава огромния интерес към Dogeverse и неговия потенциал.

Относно хард капа от $17 милиона, очакванията са той да бъде достигнат в рамките на следващите 5-6 дни, като това се базира на текущите пазарни анализи и динамиката на набиране на средства.

С оглед на това, цената на токените със сигурност ще се повиши в следващите няколко дни, като инвеститорите трябва да се подготвят за потенциално увеличение на стойностите, което може да предложи възможност за значителни печалби при ранно влизане в проекта.

Как да купя Dogeverse?

Ето четири основни стъпки, които може да следвате, за да закупите токени от Dogeverse:

  • Посетете официалния сайт на предпродажбата: Това е първата и най-важна стъпка, тъй като ще ви осигури достъп до всичка необходима информация относно предпродажбата на Dogeverse.
  • Изберете колко токена да закупите и по какъв начин: Веднъж на сайта, ще видите опции за количеството токени, които искате да закупите, както и различни методи на плащане (ETH/USDT/BNB/MATIC/карта).
  • Свържете своя крипто портфейл: За да завършите покупката, ще трябва да свържете своя крипто портфейл към платформата за предпродажба. Това обикновено включва сканиране на QR код или въвеждане на портфейла чрез специфичен интерфейс на сайта.
  • Завършете транзакцията: След като портфейлът ви е успешно свързан, ще можете да завършите процеса на покупка. Проверете всички детайли преди да потвърдите транзакцията, включително общата сума на инвестицията и количеството токени, които ще получите.

Посетете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.