НАЧАЛО Финтех

Ledger влизат в партньорство с гиганта Best Buy

септември 20, 2022 20:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ledger влизат в партньорство с гиганта Best Buy

Компанията, която предлага крипто портфейлите Ledger, си партнира с водещия търговец на дребно на потребителска електроника и софтуерни устройства Best Buy, за да направи портфейлите Ledger леснодостъпни за милиони потребители.

Съгласно наскоро подписаната сделка между двете страни, клиентите вече ще могат да купят портфейлите Ledger Nano X и Ledger Nano S Plus във всички обекти на Best Buy – 900 магазина в САЩ. Покупката ще може да бъде извършена в рамките на деня.

За новите инвеститори, които искат да се сдобият с първия си хардуерен портфейл за Биткойн, компаниите ще предоставят интерактивни дисплеи в избрани обекти на Best Buy (NYSE:BBY), където клиентите ще се запознаят с различните видове портфейли за криптовалута.

Купувачите ще могат да се възползват и от насоки за активиране на хардуерния портфейл, заявиха от Ledger в публикация.

Както се видя през последните няколко години, хакването на крипто означава, че самостоятелното попечителство несъмнено е вариант, по който трябва да се действа. Това е особено добре за дългосрочните прижетатели (HODL-ъри), защото е сигурен вариант за офлайн съхранение. Случаи като обявяването в несъстоятелност на крипто заемодателите Celsius, Voyager и Hodlnaut само послужиха за подчертаване на необходимостта човек да притежава своите крипто ключове.

Ledger Nano X или Ledger Nano S, два от най-добрите хардуерни портфейли за криптовалути, предлагат сигурност от военен клас, но са и лесни за използване. CoolWallet, KeepKey, Trezor са други добри опции.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Шиба Ину може да интегрира нови функции за изгаряне на SHIB


Наличието им в Best Buy означава, че всеки може да се сдобие с хардуерен портфейл Ledger от най-близкия магазин на Best Buy и да започне да се възползва от безопасното съхранение на своите крипто активи.

Иън Роджърс, CXO на Ledger, каза:

Партньорството ни с Best Buy вече позволява на много хора да вземат сигурността в свои ръце. По време на неотдавнашните експлойти на портфейла Solana потребителите се стекоха в Best Buy, за да вземат Ledger Nano и да поемат отговорността за своите крипто и дигитални активи. Сега, заедно с нашите партньори, правим това по-лесно и по-бързо от всякога в целите Съединени щати.

Понастоящем Ledger предлага поддръжка на портфейли за 23 криптовалути и повече от 1,500 токена, базирани на Етериум.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Италия и Южна Корея влизат в партньорство за CBDC

Италианската централна банка Banca d’Italia разкри на 5 декември сътрудничеството си с южнокорейската Bank of Korea според официалните им комуникационни канали.

декември 7, 2023 20:10 1 мин. четене

Societe Generale стартира базирана на еврото стабилна монета

Третата по големина банка във Франция – Societe Generale – планира да пусне стабилна монета EUR CoinVertible (EURCV) на базираната в Люксембург крипто борса Bitstamp.

декември 7, 2023 16:00 2 мин. четене

Coinbase добавя нова услуга за парични преводи

Coinbase, базиранa в САЩ крипто борса, въвежда нова услуга, която позволява на потребителите да прехвърлят средства чрез различни широко използвани комуникационни платформи без никакви такси.

декември 6, 2023 15:00 1 мин. четене

Южна Корея напредва значително с разработването на CBDC

Южнокорейската централна банка (Bank of Korea, BOK) стартира цялостна пилотна програма, посветена на тема дигитална валута на централната банка (CBDC).

ноември 23, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.