НАЧАЛО Финтех

Ledger влизат в партньорство с гиганта Best Buy

септември 20, 2022 20:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ledger влизат в партньорство с гиганта Best Buy

Компанията, която предлага крипто портфейлите Ledger, си партнира с водещия търговец на дребно на потребителска електроника и софтуерни устройства Best Buy, за да направи портфейлите Ledger леснодостъпни за милиони потребители.

Съгласно наскоро подписаната сделка между двете страни, клиентите вече ще могат да купят портфейлите Ledger Nano X и Ledger Nano S Plus във всички обекти на Best Buy – 900 магазина в САЩ. Покупката ще може да бъде извършена в рамките на деня.

За новите инвеститори, които искат да се сдобият с първия си хардуерен портфейл за Биткойн, компаниите ще предоставят интерактивни дисплеи в избрани обекти на Best Buy (NYSE:BBY), където клиентите ще се запознаят с различните видове портфейли за криптовалута.

Купувачите ще могат да се възползват и от насоки за активиране на хардуерния портфейл, заявиха от Ledger в публикация.

Както се видя през последните няколко години, хакването на крипто означава, че самостоятелното попечителство несъмнено е вариант, по който трябва да се действа. Това е особено добре за дългосрочните прижетатели (HODL-ъри), защото е сигурен вариант за офлайн съхранение. Случаи като обявяването в несъстоятелност на крипто заемодателите Celsius, Voyager и Hodlnaut само послужиха за подчертаване на необходимостта човек да притежава своите крипто ключове.

Ledger Nano X или Ledger Nano S, два от най-добрите хардуерни портфейли за криптовалути, предлагат сигурност от военен клас, но са и лесни за използване. CoolWallet, KeepKey, Trezor са други добри опции.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Шиба Ину може да интегрира нови функции за изгаряне на SHIB


Наличието им в Best Buy означава, че всеки може да се сдобие с хардуерен портфейл Ledger от най-близкия магазин на Best Buy и да започне да се възползва от безопасното съхранение на своите крипто активи.

Иън Роджърс, CXO на Ledger, каза:

Партньорството ни с Best Buy вече позволява на много хора да вземат сигурността в свои ръце. По време на неотдавнашните експлойти на портфейла Solana потребителите се стекоха в Best Buy, за да вземат Ledger Nano и да поемат отговорността за своите крипто и дигитални активи. Сега, заедно с нашите партньори, правим това по-лесно и по-бързо от всякога в целите Съединени щати.

Понастоящем Ledger предлага поддръжка на портфейли за 23 криптовалути и повече от 1,500 токена, базирани на Етериум.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Финтех Новини

DeFi секторът ‘ще спечели в дългосрочен план’, твърди Майк Новограц

Майк Новограц, главният изпълнителен директор на Galaxy Digital, прогнозира, че секторът на децентрализираните финанси (DeFi) в крипто пространството в крайна сметка ще ‘излезе начело’.

септември 27, 2022 9:58 1 мин. четене

Очаква се 1 милион австралийци да влезнат в крипто до една година

В началото на юли в новото проучване бяха анкетирани 2,609 австралийци на възраст над 18 години, като 548 от участниците в извадката бяха определени като настоящи притежатели на криптовалути.

септември 26, 2022 21:46 1 мин. четене

Повечето най-влиятелни финтех компании са свързани с крипто

Разрастването на сектора на финансовите технологии залива света като приливна вълна, носейки със себе си портфейли за дигитални плащания, инвестиционни платформи и криптовалутни борси.

септември 21, 2022 10:30 1 мин. четене

Nasdaq навлиза все по-дълбоко в крипто пространството

Фондовата борса Nasdaq може скоро да стартира услуги за попечителство на криптовалути. Целта на този ход е да се разшири гамата от услуги, предоставяни от оператора в областта на криптовалутите.

септември 20, 2022 17:03 1 мин. четене