НАЧАЛО Финтех

Ledger влизат в партньорство с гиганта Best Buy

септември 20, 2022 20:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ledger влизат в партньорство с гиганта Best Buy

Компанията, която предлага крипто портфейлите Ledger, си партнира с водещия търговец на дребно на потребителска електроника и софтуерни устройства Best Buy, за да направи портфейлите Ledger леснодостъпни за милиони потребители.

Съгласно наскоро подписаната сделка между двете страни, клиентите вече ще могат да купят портфейлите Ledger Nano X и Ledger Nano S Plus във всички обекти на Best Buy – 900 магазина в САЩ. Покупката ще може да бъде извършена в рамките на деня.

За новите инвеститори, които искат да се сдобият с първия си хардуерен портфейл за Биткойн, компаниите ще предоставят интерактивни дисплеи в избрани обекти на Best Buy (NYSE:BBY), където клиентите ще се запознаят с различните видове портфейли за криптовалута.

Купувачите ще могат да се възползват и от насоки за активиране на хардуерния портфейл, заявиха от Ledger в публикация.

Както се видя през последните няколко години, хакването на крипто означава, че самостоятелното попечителство несъмнено е вариант, по който трябва да се действа. Това е особено добре за дългосрочните прижетатели (HODL-ъри), защото е сигурен вариант за офлайн съхранение. Случаи като обявяването в несъстоятелност на крипто заемодателите Celsius, Voyager и Hodlnaut само послужиха за подчертаване на необходимостта човек да притежава своите крипто ключове.

Ledger Nano X или Ledger Nano S, два от най-добрите хардуерни портфейли за криптовалути, предлагат сигурност от военен клас, но са и лесни за използване. CoolWallet, KeepKey, Trezor са други добри опции.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Шиба Ину може да интегрира нови функции за изгаряне на SHIB


Наличието им в Best Buy означава, че всеки може да се сдобие с хардуерен портфейл Ledger от най-близкия магазин на Best Buy и да започне да се възползва от безопасното съхранение на своите крипто активи.

Иън Роджърс, CXO на Ledger, каза:

Партньорството ни с Best Buy вече позволява на много хора да вземат сигурността в свои ръце. По време на неотдавнашните експлойти на портфейла Solana потребителите се стекоха в Best Buy, за да вземат Ledger Nano и да поемат отговорността за своите крипто и дигитални активи. Сега, заедно с нашите партньори, правим това по-лесно и по-бързо от всякога в целите Съединени щати.

Понастоящем Ledger предлага поддръжка на портфейли за 23 криптовалути и повече от 1,500 токена, базирани на Етериум.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Финтех Новини

Поверителността на личните данни при използване на дигитално евро

Дигиталното евро ще бъде свободно за ползване и достъпно за всички, но законодателите ще решат до каква лична информация ще има достъп банката, заяви Европейската централна банка в изявление от 23 януари.

януари 25, 2023 21:32 2 мин. четене

Този крипто сектор ще бъде основата на следващия бичи пазар – Pantera Capital

Според гиганта Pantera Capital един от секторите на дигиталните активи ще бъде жизнената сила на следващия бичи пазарен цикъл.

януари 25, 2023 19:34 3 мин. четене

Ще има голям обрат за крипто пазарите – Кати Ууд

Главният изпълнителен директор на компанията за инвестиции в криптовалути и технологии ARK Invest прогнозира, че през тази година ще настъпи значителна промяна в стойността на криптоактивите поради спада на инфлацията и промяната в паричната политика на Фед.

януари 25, 2023 12:01 2 мин. четене

Блокчейн компанията Calimero набра финансиране в размер на $8.5 милиона

Базираната в Лондон компания за блокчейн инфраструктура Calimero Network е набрала $8.5 милиона в начален кръг, ръководен съвместно от няколко компании.

януари 25, 2023 9:01 2 мин. четене