НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину може да интегрира нови функции за изгаряне на SHIB

септември 19, 2022 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину може да интегрира нови функции за изгаряне на SHIB

В поредица от туитове вчера, водещият разработчик на Шиба Ину (SHIB), обяви настъпването на важни събития в живота на всички проекти на екосистемата.

По-конкретнo, подвизаващият се под псевдонима “Shytoshi Kusama” отново спомена играта Shiba Eternity и изгарянето на токени в един и същи контекст, което може да означава изгаряне на SHIB чрез механиката в играта.

Наред с други неща, в обръщението си към общността представителят на Шиба Ину обеща скоро да даде актуализации и за Shibarium. Така че актуализациите за дългоочакваното решение от втори слой, което ще даде приложение на всички токени от екосистемата, трябва да се очакват при пускането на блокчейн версията.

Не е напълно ясно дали механизмът за изгаряне на SHIB ще бъде приложен в Shiba Eternity, защото разработчикът беше много заплашителен в обръщението си и може да се тълкува, че тези, които поставят под въпрос успеха на проекта, ще бъдат “изгорени”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн ще се изстреля след подобрение на макроикономическите условия – М. МакГлоун


Изгаряне на Шиба Ину (SHIB)

Въпросът за изгарянето на SHIB е един от най-належащите в дневния ред на общността на меме криптовалутата. Въпреки факта, че към днешна дата вече са изгорени повече от 40% от общото предлагане на 1 квадрилион SHIB, процесът напредва по-бавно, отколкото би се искало на инвеститорите.

По данни на портала CryptEye през последните три месеца са били унищожени близо 11 милиарда SHIB, което се равнява на $128,000. Средната седмична скорост на изгаряне при сегашния капацитет е малко под 1 милиард SHIB.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.