НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину може да интегрира нови функции за изгаряне на SHIB

19.09.2022 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину може да интегрира нови функции за изгаряне на SHIB

В поредица от туитове вчера, водещият разработчик на Шиба Ину (SHIB), обяви настъпването на важни събития в живота на всички проекти на екосистемата.

По-конкретнo, подвизаващият се под псевдонима “Shytoshi Kusama” отново спомена играта Shiba Eternity и изгарянето на токени в един и същи контекст, което може да означава изгаряне на SHIB чрез механиката в играта.

Наред с други неща, в обръщението си към общността представителят на Шиба Ину обеща скоро да даде актуализации и за Shibarium. Така че актуализациите за дългоочакваното решение от втори слой, което ще даде приложение на всички токени от екосистемата, трябва да се очакват при пускането на блокчейн версията.

Не е напълно ясно дали механизмът за изгаряне на SHIB ще бъде приложен в Shiba Eternity, защото разработчикът беше много заплашителен в обръщението си и може да се тълкува, че тези, които поставят под въпрос успеха на проекта, ще бъдат “изгорени”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн ще се изстреля след подобрение на макроикономическите условия – М. МакГлоун


Изгаряне на Шиба Ину (SHIB)

Въпросът за изгарянето на SHIB е един от най-належащите в дневния ред на общността на меме криптовалутата. Въпреки факта, че към днешна дата вече са изгорени повече от 40% от общото предлагане на 1 квадрилион SHIB, процесът напредва по-бавно, отколкото би се искало на инвеститорите.

По данни на портала CryptEye през последните три месеца са били унищожени близо 11 милиарда SHIB, което се равнява на $128,000. Средната седмична скорост на изгаряне при сегашния капацитет е малко под 1 милиард SHIB.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase все още смята, че има шанс за одобрение на спот Етериум ETF този месец

Крипто борсата Coinbase изчислява, че вероятността SEC да одобри спот ETF на Етериум до края на месеца е между 30% и 40%.

20.05.2024 20:30 2 мин. четене

Тази топ криптовалута може да се срине с над 50% – ето защо

Добре познат анализатор на криптовалути предупреждава, че Chainlink (LINK) може да е изправен пред значителен спад.

20.05.2024 20:00 1 мин. четене

Етериум кит успя да прибере $171 милиона печалба от инвестицията си

Тази седмица е от решаващо значение за Етериум, тъй като Комисията по ценните книжа и фондовите борси ще обяви решението си относно заявленията за спот ETH ETF.

20.05.2024 18:30 1 мин. четене

Цената на Render (RNDR) регистрира спад – китовете разпродават токени

Render (RNDR) претърпя спад на цената от около 10% през последната седмица, на фона на сериозна разпродажба от страна на голям инвеститор.

20.05.2024 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.