НАЧАЛО Други

Крипто порфейлът Exodus получи одобрение от Нюйоркската фондова борса

07.05.2024 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто порфейлът Exodus получи одобрение от Нюйоркската фондова борса

Exodus Movement обяви, че акциите на компанията EXOD ще бъдат регистрирани на борсата NYSE A от четвъртък според изявление на компанията.

В понеделник разработчикът на крипто портфейли Exodus Movement разкри, че е получил одобрение за листване на своите акции на американската борса NYSE. Търговията под символа EXOD ще започне на 9 май.

Джей Пи Ричардсън, главен изпълнителен директор и съосновател на Exodus, изрази оптимизъм относно този ход, заявявайки:

„Търговията на NYSE American ще позволи на Exodus да генерира по-голяма дългосрочна стойност за нашите акционери, като разшири обхвата ни в инвеститорската общност и съответно повиши ликвидността.“

NYSE American, известна преди това като Американска фондова борса (AMEX), е специализирана в компании с по-малка пазарна капитализация в сравнение с NYSE.

EXOD вече е регистрирана на извънборсовия пазар OTCQX, а скорошното одобрение ще издигне акциите на Exodus на NYSE. Компанията увери съществуващите акционери, че не се изискват никакви действия преди листването на NYSE American. Създадена през 2015 г., Exodus Movement се фокусира върху разработването на услуги за самостоятелно съхранение на портфейли за различни криптовалути, включително Биткойн и Етериум.

Освен това компанията е дигитализирала своите обикновени акции клас А на EXOD, в блокчейна Algorand, които могат да се управляват с помощта на портфейлите Exodus. Компанията твърди, че е единствената американска фирма, чиито обикновени акции са токенизирани в блокчейн.
В предварителния си преглед за първото тримесечие на 2024 г. Exodus отчете приходи от $29.1 милиона, отбелязвайки 118% увеличение в сравнение със същия период на миналата година. През първото тримесечие компанията регистрира приблизително 1.69 милиона активни месечни потребители.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ръст на инфлацията в три германски провинции – какво означава това

Инфлацията в три германски провинции се повиши през май, което свидетелства за потенциално леко увеличение на националната инфлация в най-голямата европейска икономика, въпреки спада в една от провинциите.

30.05.2024 6:00 1 мин. четене

Все повече американци се насочват към крипто според проучване на Grayscale

Проучване, проведено от Grayscale и The Harris Poll, разкрива, че все повече американци се обръщат към криптовалутите.

29.05.2024 23:00 2 мин. четене

Пазарната капитализация на Nvidia е все по-близо до тази на Apple

Преди това само Microsoft Corp. (MSFT) и Apple са достигнали прага от $3 трилиона. Докато пазарната стойност на Apple междувременно спада, тази на Microsoft остава около $3.20 трилиона.

29.05.2024 22:00 2 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.