НАЧАЛО Други

Кой е “Roaring Kitty” и как може да повлияе на крипто пространството?

14.05.2024 23:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кой е “Roaring Kitty” и как може да повлияе на крипто пространството?

Финансовият анализатор, превърнал се в инфлуенсър на тема акции, познат като "Roaring Kitty" се завърна в социалните медии.

Очевидната му повторна поява в X (Twitter) тази неделя, макар и да не споменава директно GameStop – акциите, които го катапултираха към славата – доведе до удвояване на цената на GME.

Това беше първият туит от над 150 седмици насам и беше достатъчен, за да разпали поредния “огън” както в крипто, така и в традиционните инвестиционни среди.

Преди да направи вълна във финансовия сектор като Roaring Kitty, Кийт Гил се е опитал да бъде звезда в леката атлетика и дори е бил публикуван в Sports Illustrated, според Wall Street Journal.

След като контузия осуетява спортните му мечти, Гил се насочва към фондовия пазар. През 2019 г. той става директор по финансово благосъстояние в животозастрахователната компания MassMutual. Същата година той се присъединява към Reddit и започва да публикува в събредита WallStreetBets.

Гил придобива известност по време на шорт скуиза на GameStop на 27 януари 2021 г. Използвайки акаунта си „DeepFuckingValue“ в Reddit, той печели последователи заради инвестицията си в акции на GameStop, застъпничеството си за актива в социалните медии и канала си в YouTube – Roaring Kitty.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

Binance разкри инвестиция в децентрализирана борса от втори слой

Подразделението за рисков капитал на водещата по обем на търговия борса за криптовалути в света представи нова инвестиция в протокол за децентрализиран обмен (DEX).

22.05.2024 23:00 2 мин. четене

Web3 социална медия набира финансиране в размер на $150 милиона

Екипът, който стои зад Web3 платформата за социални медии Farcaster, е набрал $150 милиона финансиране, ръководено от Paradigm, с участието на A16z crypto, Haun Ventures, USV, Variant, Standard Crypto и други.

22.05.2024 21:30 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.