НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалутата PEPE достигна нов исторически рекорд

14.05.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутата PEPE достигна нов исторически рекорд

Пазарът на криптовалути отбеляза леко възстановяване, което подхранва оптимизма за потенциално рали при алтернативните монети, особено меме токените.

Интересното е, че Pepe (PEPE) се очертава като отличник, преживявайки почти 18% скок през последния ден. Този скок помогна на PEPE да достигне нови исторически върхове над $0.10, отбелязвайки значителен обрат спрямо предишните загуби.

На седмична база монетата регистрира около 22.8% ръст. Този скок, макар и значим, може да не е краят на възходящата траектория на PEPE, тъй като крипто общността очаква по-нататъшно установяване на цените без видими ограничения.

След като въведе цялото си предлагане в обращение, PEPE може да се похвали със завидна търговска активност, като над 50% от предлагането му се обмени в рамките на последните 24 часа. Устойчивостта на токена и способността му да отскача от дъната се дължат на непоколебимата подкрепа на неговата отдадена общност.

Въпреки ограниченото си присъствие в децентрализирани платформи за търговия като Uniswap, PEPE е намерил своето място в различни по-малки децентрализирани финансови (DeFi) протоколи, мостове и платформи за кредитиране.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Как създадена с ChatGPT меме криптовалута достигна $540 милиона

Turbo, меме криптовалута, генерирана от изкуствен интелект, поскъпна с впечатляващите 1460% през последния месец, надминавайки пазарна капитализация от $540 милиона.

29.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.