НАЧАЛО Биткойн

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд - основателят на ARK Invest - смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

Както отразихме от CryptoDnes, миналата седмица базираната в САЩ крипто борса Coinbase обяви, че си партнира с BlackRock, най-големия мениджър на активи в света, за да предостави търговия с криптовалути на богати клиенти.

Ууд обясни, че нейната фирма е направила проучване за институциите, които се движат в крипто. В проучването се твърди, че институциите, които искат да имат достъп до криптовалути, но също така искат да сведат до минимум волатилността, ще вложат 2.5% от портфейлите си в криптовалути.

Ууд отбеляза, че ако се приложи това правило за 2.5% към платформата на BlackRock, която е на стойност $40 трилиона, това означава търсене на стойност над $1 трилион. Според изпълнителния директор на ARK Invest това ниво на търсене би „удвоило“ цената на Биткойн.

Ууд също така отбеляза, че друг показател сочи, че BTC всъщност може да се покачи още повече.

Неликвидното предлагане, според нашите изчисления, е около 14 милиона от приблизително… 18-19 милиона Биткойна в обръщение… И според нашите изчисления само три милиона единици са наистина ликвидни. 

И така, търсенето – ако видим увеличение на търсенето с $1 трилион – вероятно ще повиши цената много повече от удвояването, което току-що споменах.

В нова стратегическа сесия водещият на InvestAnswers сподели подобно мнение на своите абонати в YouTube. Той обясни, че партньорството може да увеличи пазарната капитализация на Биткойн поне с един трилион долара.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и Етериум скачат на фона на спада на инфлацията в САЩ до 8.5%


Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $23,627. Първият по пазарна капитализация крипто актив се е повишил с около 2.44% в рамките на последните 24 часа.

Както отразихме от CryptoDnes, Майк МакГлоун – старши анализатор от Bloomberg – наскоро сподели възгледите си за Биткойн. Той се придържа към бичата си позиция, твърдейки, че активът “неизбежно” ще стигне $100,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Биткойн го очаква финален спад, твърдят анализатори

Крипто трейдърът, който предвиди срива на Биткойн по време на мечия пазар от 2018 г., прогнозира предстояща фаза на капитулация за BTC.

септември 27, 2022 12:52 1 мин. четене

Биткойн: Активът е изправен само срещу насрещни ветрове

Създателите на една от водещите фирми за блокчейн анализ коментираха Биткойн, след като Федералният резерв отново повиши лихвения процент.

септември 26, 2022 12:32 1 мин. четене

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене