НАЧАЛО Биткойн

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

август 10, 2022 23:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд - основателят на ARK Invest - смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

Както отразихме от CryptoDnes, миналата седмица базираната в САЩ крипто борса Coinbase обяви, че си партнира с BlackRock, най-големия мениджър на активи в света, за да предостави търговия с криптовалути на богати клиенти.

Ууд обясни, че нейната фирма е направила проучване за институциите, които се движат в крипто. В проучването се твърди, че институциите, които искат да имат достъп до криптовалути, но също така искат да сведат до минимум волатилността, ще вложат 2.5% от портфейлите си в криптовалути.

Ууд отбеляза, че ако се приложи това правило за 2.5% към платформата на BlackRock, която е на стойност $40 трилиона, това означава търсене на стойност над $1 трилион. Според изпълнителния директор на ARK Invest това ниво на търсене би „удвоило“ цената на Биткойн.

Ууд също така отбеляза, че друг показател сочи, че BTC всъщност може да се покачи още повече.

Неликвидното предлагане, според нашите изчисления, е около 14 милиона от приблизително… 18-19 милиона Биткойна в обръщение… И според нашите изчисления само три милиона единици са наистина ликвидни. 

И така, търсенето – ако видим увеличение на търсенето с $1 трилион – вероятно ще повиши цената много повече от удвояването, което току-що споменах.

В нова стратегическа сесия водещият на InvestAnswers сподели подобно мнение на своите абонати в YouTube. Той обясни, че партньорството може да увеличи пазарната капитализация на Биткойн поне с един трилион долара.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и Етериум скачат на фона на спада на инфлацията в САЩ до 8.5%


Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $23,627. Първият по пазарна капитализация крипто актив се е повишил с около 2.44% в рамките на последните 24 часа.

Както отразихме от CryptoDnes, Майк МакГлоун – старши анализатор от Bloomberg – наскоро сподели възгледите си за Биткойн. Той се придържа към бичата си позиция, твърдейки, че активът “неизбежно” ще стигне $100,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: 60% от финансовите съветници са с бичи настроения

Петото годишно проучване Bitwise/VettaFi 2023 Benchmark Survey, проведено сред над 400 финансови консултанти, установи, че тези институции остават силно ангажирани с криптовалутите въпреки спада в цените на Биткойн (BTC) и други криптовалути.

януари 27, 2023 8:06 2 мин. четене

Биткойн: „Сега е времето за натрупване“, твърди стратег на Bloomberg

Старши макростратегът на Bloomberg Intelligence Майк МакГлоун каза, че Биткойн (BTC) вероятно ще достигне шестцифрена стойност, но кога?

януари 27, 2023 7:05 2 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Tesla продължавa да държи 9,720 BTC въпреки трудната 2022 г.

Производителят на електромобили Tesla продължава да държи приблизително 9,720 Биткойна (BTC), губейки $34 милиона от инвестицията си поради спада на цените към края на 2022 г.

януари 26, 2023 17:00 2 мин. четене