НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да се изстреля след сделката на Coinbase с Blackrock

август 8, 2022 11:33 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да се изстреля след сделката на Coinbase с Blackrock

Популярен крипто анализатор разказа как партньорството между два финансови гиганта може да предизвика експлозия на Биткойн (BTC) до $773,000.

Както отразихме от CryptoDnes, миналата седмица базираният в САЩ Coinbase обяви, че се е обединил с BlackRock, най-големия мениджър на активи в света, за да предостави търговия с криптовалути на институционални клиенти.

В нова стратегическа сесия водещият на InvestAnswers разказва на своите абонати в YouTube, че партньорството може да увеличи пазарната капитализация на Биткойн поне с един трилион долара.

Ако BlackRock вложи 0.5% от управляваните си активи в Биткойн, използвайки моя множител, който е 21x, това ще повлияе на пазарната капитализация с $1.05 трилиона, което ще добави около $75,000 към цената на Биткойн, като тя ще достигне $98,000, а възвръщаемостта на инвестицията (ROI) от днешната цена е 326%. Това е много, много постижимо…

Сега, ако те разпределят 1%, което, разбира се, ще отнеме време, за да се достигне това ниво, това ще добави около $2.1 трилиона към пазарната капитализация, $150,000 към цената и това ще доведе до бъдещата цена на Биткойн от $173,000, което е 652% печалба от тук. 

Ако добавят 5%, както казва Дан Тапиеро, мисля, че това е твърде агресивно. Може би с течение на времето, може би през следващите три до пет години, това би било възможно. Това би довело цената на Биткойн до $773,000 през следващите три до пет години доста лесно.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн е забележителeн, твърди бившият CEO на Google


Анализът на криптостратега беше вдъхновен от коментарите на главния изпълнителен директор на 10T Holdings Дан Тапиеро. Според макроинвеститора сделката между BlackRock и Coinbase може да изстреля Биткойн над $250,000.

Графиката, която развълнува BlackRock за партньорството с Coinbase!

Няма по-голяма макро възможност за BlackRock от това да действа за улесняване на приемането на Биткойн. [Промяна от 5% в активите на BLK е $500 милиарда, което е повече от стойността на BTC днес. Става ясен катализаторът за пътя към $250,000+ след хавлинга на BTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене

Ето от какво зависи представянето на Биткойн – А. Хейс

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс обръща внимание на ключово ниво на подкрепа, което би трябвало да притеснява трейдърите и инвеститорите, които са поставили дълги позиции на Биткойн (BTC).

септември 25, 2022 13:23 1 мин. четене

Тези три криптовалути дават признаци на сила – Santiment

Според фирмата за крипто анализи Santiment Биткойн (BTC) и XRP подават бичи сигнали на фона на пазарния спад.

септември 24, 2022 10:56 1 мин. четене

Биткойн: Европейска фондова борса листва BTC ETP

Новият крипто финансов продукт с екологична насоченост е представен от дъщерно дружество на DeFi Technologies.

септември 23, 2022 20:48 1 мин. четене