НАЧАЛО Биткойн

Биткойн неизбежно ще стигне $100,000 – М. МакГлоун

август 9, 2022 8:46 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн неизбежно ще стигне $100,000 – М. МакГлоун

Майк МакГлоун от Bloomberg продължава да се придържа към прогнозата си за цената на Биткойн от $100,000.

Според Майк МакГлоун – старши стоков стратег в Bloomberg – Биткойн, водещата криптовалута, все още е на път да достигне $100,000. 

МакГлоун е на мнение, че цените на петрола ще продължат да се понижават през втората половина на 2022 г. Потъващият суров петрол вероятно ще сигнализира за глобални дефлационни тенденции, което означава, че Федералният резерв на САЩ вероятно ще спре да повишава лихвените проценти. 

Според неотдавнашно проучване, проведено от Банката на Федералния резерв в Ню Йорк, инфлационните очаквания в САЩ са спаднали във всички времеви хоризонти.

Такива макроикономически условия могат да доведат и до купуване на злато. Макглоун прогнозира, че жълтият метал ще си възвърне нивото от $2,000. В същото време стратегът е убеден, че Биткойн ще възприеме функциите на златото и държавните облигации. 

МакГлоун многократно е заявявал, че Биткойн може да достигне $100,000 до края на 2021 г. Прогнозата му обаче беше погрешна, като вместо това най-голямата криптовалута се срина до едва $17,600 през юни тази година. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) е изключително подценен, твърдят анализатори


Въпреки това анализаторът продължава да е убеден в своята ултра оптимистична прогноза. Изключително силният доклад за заетостта, който шокира пазарите миналата седмица, вероятно е окуражил Федералния резерв на САЩ да намали лихвите по по-агресивен начин. МакГлоун посочи окуражения Фед като най-големия насрещен вятър за водещата криптовалута. 

Вчера Биткойн се покачи над нивото от $24,000, като се повиши заедно с акциите. Водещата криптовалута все още е с умопомрачителните 65% под рекордния си връх, като се представя по-слабо от Етериум. BTC ще трябва да нарасне с над 310%, за да се изстреля до $100,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене

Ето от какво зависи представянето на Биткойн – А. Хейс

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс обръща внимание на ключово ниво на подкрепа, което би трябвало да притеснява трейдърите и инвеститорите, които са поставили дълги позиции на Биткойн (BTC).

септември 25, 2022 13:23 1 мин. четене

Тези три криптовалути дават признаци на сила – Santiment

Според фирмата за крипто анализи Santiment Биткойн (BTC) и XRP подават бичи сигнали на фона на пазарния спад.

септември 24, 2022 10:56 1 мин. четене

Биткойн: Европейска фондова борса листва BTC ETP

Новият крипто финансов продукт с екологична насоченост е представен от дъщерно дружество на DeFi Technologies.

септември 23, 2022 20:48 1 мин. четене