НАЧАЛО Други

Coinbase си партнира с най-големия мениджър на активи в света

август 4, 2022 21:23 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase си партнира с най-големия мениджър на активи в света

Най-голямата крипто борса в САЩ си партнира с най-големия мениджър на активи в световен план.

В скорошна блог публикация, Coinbase обяви, че си партнира с Blackrock, за да предложи на институционалните клиенти на Aladdin –  цялостната платформа за управление на инвестиции на BlackRock – директен достъп до крипто. 

Това ще се случи чрез връзка с Coinbase Prime, която предлага “крипто търговия, попечителство и първокласно брокерство”, се казва в публикацията.

Джоузеф Шалом – глава на стратегическите партньорства на BlackRock – коментира повода за партньорството.

Нашите институционални клиенти са все по-заинтересовани да получат експозиция на пазарите на цифрови активи и се фокусират върху това как ефективно да управляват оперативния жизнен цикъл на тези активи.

Тази свързаност с Aladdin ще позволи на клиентите да управляват своите експозиции към Биткойн директно в съществуващите си работни процеси за управление на портфейли и търговия за цялостен поглед върху риска в различните класове активи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто анализатори предвиждат възход за Биткойн


От борсата съобщиха, че ще продължат работа по интеграцията на платформата и ще пускат функционалности поетапно на заинтересованите потребители. Coinbase Prime може да се похвали с над 13,000 институционални клиента, като предлага изискана инфраструктура и високо ниво на сигурност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене