НАЧАЛО Други

Какви са прогнозите за Cardano мрежата през 2023 г.?

декември 10, 2022 10:43 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какви са прогнозите за Cardano мрежата през 2023 г.?

Привържениците на Cardano твърдят, че 2023 г. ще бъде изключително благоприятна за екосистемата на Cardano и токенът на мрежата - ADA.

Анализатор от общността на Cardano, наричащ себе си „ADA Whale“ разкри защо смята, че следващата година ще бъде огромна за мрежата.

Той сподели, че с настъпването на Voltaire – система за гласуване и система за управление на обща хазна, с която участниците в мрежата ще могат да използват своите дялове и права на глас, за да влияят върху бъдещото развитие на блокчейна – през 2023 г. Cardano ще задмине другите мрежи.

Анализаторът вярва, че благодарение на Voltaire, мрежата ще започне да се развива в по-амбициозна посока. Според експерта това ще шокира блокчейн пространството и ще накара участниците в други мрежи да поискат самоуправление в техните вериги.

ADA Whale не е единственият член на ADA общността, който е оптимист за новата ера, в която мрежата ще навлезе. Още през октомври главният изпълнителен директор на IOG (компанията зад Cardano) Чарлз Хоскинсън заяви, че Voltaire ще научи другите участници в индустрията как да правят децентрализирано управление.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Трейдър, предвидил дъното през 2018, дава нова прогноза


Според информация от блога на IOG, Cardano вече тества работещи касови механизми в рамките на проекта Catalyst (програма за подкрепа на екосистемата на Cardano, която съчетава изследвания, социални експерименти и съгласие на общността, за да установи отворена, демократична култура в общността на ADA).

Инициативата в крайна сметка ще премахне основните компании зад Cardano като IOG, Фондация Cardano и Emurgo от мястото на водач на мрежата и ще постави всички бъдещи решения за развитие в ръцете на цялата ADA общност.

Междувременно мрежата вече започна да вижда ползи от извършените през тази година подобрения като хардфорка Vasil, който намали таксите за транзакции и потреблението на блоково пространство.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

ФБР успя да неутрализира Hive – група занимаваща се с крипто откупи

Министерството на правосъдието обяви за акция, довела до прекратяване на действията на групата занимаваща се с крипто откупи – Hive.

януари 28, 2023 13:00 3 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Закупилите NFT на Porsche могат да ги върнат в срок от 14 дни

Porsche създаде прецедент в сферата на NFT с включването на 14-дневен срок за връщане в условията на дебютната си колекция.

януари 28, 2023 11:00 2 мин. четене

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене