НАЧАЛО Алткойни

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

декември 4, 2022 19:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

Според мнозина този рязък скок в развитието на ADA подсказва, че е възможно да има още актуализации и подобрения, които да си проправят път към екосистемата на Cardano.

Освен това Cardano реализира известен ръст и в NFT пространството. Според туит от Stocktwits NFTs, много от минималните цени на незаменяеми токени на Cardano достигнаха своя исторически връх през последните няколко седмици.

Въпреки нарастващите минимални цени обаче Cardano реализира спад в NFT обема от около 50%, а броят на продадените NFT е намалял с малко над 19% през последните 30 дни.

Що се отнася до DeFi сектора, общата заключена стойност (TVL) на ADA отбеляза повишение след 22 ноември, a на 3 декември TVL на Cardano възлиза на над $60.5 милиона. 

Към момента на писане на статията ADA се търгува за около $0.32 със спад от малко над 1% за последните 24 часа, според данни от CoinMarketCap.

От началото на ноември насам обемът на алткойна e спаднал почти наполовина. По конкретно от $464 милиона на 2 ноември до $175 милиона на 3 декември. Този спад заедно с отрицателния отчет на индикатора „Market Value to Realized Value (MVRV) long/short difference“ може да означава, че краткосрочните притежатели могат да излязат от позициите си и все пак да реализират печалби. Дългосрочните притежатели обаче ще трябва да изчакат края на мечия пазар, преди да могат да излезнат на печалба.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене