НАЧАЛО Алткойни

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

04.12.2022 19:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

Според мнозина този рязък скок в развитието на ADA подсказва, че е възможно да има още актуализации и подобрения, които да си проправят път към екосистемата на Cardano.

Освен това Cardano реализира известен ръст и в NFT пространството. Според туит от Stocktwits NFTs, много от минималните цени на незаменяеми токени на Cardano достигнаха своя исторически връх през последните няколко седмици.

Въпреки нарастващите минимални цени обаче Cardano реализира спад в NFT обема от около 50%, а броят на продадените NFT е намалял с малко над 19% през последните 30 дни.

Що се отнася до DeFi сектора, общата заключена стойност (TVL) на ADA отбеляза повишение след 22 ноември, a на 3 декември TVL на Cardano възлиза на над $60.5 милиона. 

Към момента на писане на статията ADA се търгува за около $0.32 със спад от малко над 1% за последните 24 часа, според данни от CoinMarketCap.

От началото на ноември насам обемът на алткойна e спаднал почти наполовина. По конкретно от $464 милиона на 2 ноември до $175 милиона на 3 декември. Този спад заедно с отрицателния отчет на индикатора “Market Value to Realized Value (MVRV) long/short difference” може да означава, че краткосрочните притежатели могат да излязат от позициите си и все пак да реализират печалби. Дългосрочните притежатели обаче ще трябва да изчакат края на мечия пазар, преди да могат да излезнат на печалба.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase ще листне няколко нови токена – eдин от тях вече е регистриран на Binance

Според информацията Altlayer (ALT), Lido DAO (LDO) и Pendle (PENDLE) ще бъдат регистрирани на фючърсните пазари на Coinbase, докато Core (CORECHAIN) ще бъде на разположение на спот пазарите на платформата.

20.06.2024 19:44 1 мин. четене

Притежателите на Binance Coin (BNB) регулярно ще получават безплатни токени

Binance обяви пускането на “HODLer Airdrop” като специална оферта за притежателите на BNB.

20.06.2024 19:00 1 мин. четене

Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

“HODL Waves” графиката на Етериум показва как разпределението на циркулиращото предлагане на ETH се променя с течение на времето, подчертавайки промените в инвестиционното поведение.

20.06.2024 17:30 1 мин. четене

Binance добави крипто протокола LayerZero (ZRO) към платформата си за търговия

LayerZero, протокол за свързване на различни блокчейн мрежи, получи подкрепа от водещи крипто борси.

20.06.2024 16:39 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.