НАЧАЛО Алткойни

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

декември 4, 2022 19:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

Според мнозина този рязък скок в развитието на ADA подсказва, че е възможно да има още актуализации и подобрения, които да си проправят път към екосистемата на Cardano.

Освен това Cardano реализира известен ръст и в NFT пространството. Според туит от Stocktwits NFTs, много от минималните цени на незаменяеми токени на Cardano достигнаха своя исторически връх през последните няколко седмици.

Въпреки нарастващите минимални цени обаче Cardano реализира спад в NFT обема от около 50%, а броят на продадените NFT е намалял с малко над 19% през последните 30 дни.

Що се отнася до DeFi сектора, общата заключена стойност (TVL) на ADA отбеляза повишение след 22 ноември, a на 3 декември TVL на Cardano възлиза на над $60.5 милиона. 

Към момента на писане на статията ADA се търгува за около $0.32 със спад от малко над 1% за последните 24 часа, според данни от CoinMarketCap.

От началото на ноември насам обемът на алткойна e спаднал почти наполовина. По конкретно от $464 милиона на 2 ноември до $175 милиона на 3 декември. Този спад заедно с отрицателния отчет на индикатора “Market Value to Realized Value (MVRV) long/short difference” може да означава, че краткосрочните притежатели могат да излязат от позициите си и все пак да реализират печалби. Дългосрочните притежатели обаче ще трябва да изчакат края на мечия пазар, преди да могат да излезнат на печалба.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.