НАЧАЛО Биткойн

Идва рецесия: Купувайте злато, сребро и Биткойн – Майкъл Новограц

март 17, 2023 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Идва рецесия: Купувайте злато, сребро и Биткойн – Майкъл Новограц

Според Майкъл Новограц, основател и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital, Съединените щати се насочват към кредитна криза и сега е добър момент да се инвестира в злато, сребро и Биткойн (BTC).

В интервю за CNBC Новограц заяви, че кредитната криза в САЩ и в световен мащаб е неизбежна и препоръча дълги позиции в злато, сребро и Биткойн.

Новограц също така отбеляза, че Федералният резерв би искал да направи миролюбиво повишение, но според него това би било значителна политическа грешка. Той заяви, че ако някога е било време да се инвестира в Биткойн и криптовалути, то това би било сега.

Новограц отбеляза, че банките обикновено възстановяват капитала си, като отпускат по-малко заеми, а пазарът на суровини вече показва рецесия.

Moody’s понижи перспективата за банковата система на САЩ до “негативна”, През последните седмици няколко банки се сринаха, включително Silvergate Bank, Signature Bank и Silicon Valley Bank.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Срив на банковата система на САЩ? Нереализирани загуби за стотици милиарди долари


Новограц също така прогнозира обрат в политиката на лихвените проценти и изрази бичи настроения относно криптовалутите. Точно затова бяха създадени Биткойн и криптовалутите: правителствата печатат твърде много пари и ние сме свидетели на последствията.

Въпреки срива на Silicon Valley Bank, цената на Биткойн достигна нов връх за 2023 г. на ниво от $26,514.72 на 14 март, според CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

Халвингът на Биткойн разбива мита за намаляващата възвръщаемост

Неотдавнашна публикация в Twitter, в която се подчертава историческото представяне на цената на Биткойн след всяко халвинг събитие, предизвика интригуващи дискусии в крипто общността.

май 30, 2023 7:00 4 мин. четене

БРИКС: Саудитска Арабия иска да финансира алианса

Според информацията Новата банка за развитие (NDB), известна още като “банката на БРИКС”, в момента обсъжда потенциалното си партньорство със Саудитска Арабия.

май 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Ето на какво се дължи ускорената дедоларизация според Лин Олдън

Макроикономическият експерт Лин Олдън идентифицира два важни фактора, които подхранват вълната на дедоларизация.

май 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.