НАЧАЛО Други

Grayscale стартира нов фонд за големи инвеститори

31.03.2024 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Grayscale стартира нов фонд за големи инвеститори

Grayscale Investments представи нов инвестиционен фонд, предназначен за заможни инвеститори, който използва доходността от стейкинг процеси за генериране на пасивен доход.

Grayscale Dynamic Income Fund е насочен към инвеститори активи под управление, надвишаващи $1.1 милиона, или нетна стойност над $2.2 милиона, като осигурява достъп до диверсифициран портфейл от доходи от стейкинг дейности.

Използвайки силата на стейкинг процесите, фондът има за цел да улесни тримесечните разпределения, като тези възнаграждения имат потенциала да повишат цялостния успех на системата.

Grayscale има за цел да рационализира крипто стейкингът с активи като Osmosis (OSMO), Solana (SOL) и Polkadot (DOT). Фондът възприема стратегия за седмично конвертиране на стейкинг наградите в щатски долари, като разпределя печалбите два пъти годишно. Този подход позволява на инвеститорите да се възползват от нарастващото търсене на PoS токени (използващи консенсусен механизъм за доказване на залог), без да се ориентират в сложността на стейкинга на различни криптовалути.

Първоначално фондът включва три известни PoS токена: OSMO, SOL и DOT, които съставляват съответно 24%, 20% и % от портфейла, а останалата част е разпределена между други обещаващи монети, като се дава приоритет на висококачествените инвестиции. Тези избрани токени предлагат атрактивни стейкинг възнаграждения, като OSMO е с 11.09%, SOL – със 7.42%, а DOT – с 11.9%, според данните на Staking Rewards.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Руски министър с важно съобщение за финансовото бъдеще на съюза

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков сподели в интервю, че страните от БРИКС обсъждат използването на трансакции със стабилни монети и на платформа за плащания в CBDC с цел подобряване на финансовата интеграция.

24.04.2024 7:00 1 мин. четене

БРИКС: Ще замени ли съюза долара с криптовалути?

Страните от БРИКС развиват смела програма за отказ от щатския долар в полза на единна криптовалута за международна търговия.

23.04.2024 16:00 2 мин. четене

Уличиха двама адвокати от SEC в неправомерни действия срещу крипто проект

Двама адвокати на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) – Майкъл Уелш и Джоузеф Уоткинс – подадоха оставка след критики от страна на федерален съдия за работата им по крипто дело, свързано с платформата DEBT Box на Digital Licensing Inc.

23.04.2024 15:00 1 мин. четене

Прогноза за бъдещето на долара от Morgan Stanley

Morgan Stanley прогнозира светло бъдеще за щатския долар (USD), въпреки опасенията във финансовата сфера за неговата уязвимост в условията на многополюсен валутен пейзаж.

23.04.2024 14:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.