НАЧАЛО Други

FTX все още има стойност, твърди Кевин О’Лиъри

ноември 13, 2022 17:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
FTX все още има стойност, твърди Кевин О’Лиъри

Кевин О'Лиъри, председател на O'Leary Ventures и един от инвеститорите в известното телевизионно шоу "Shark Tank", заяви, че е твърде рано да се отписва закъсалата крипто борса FTX. Според него в крайна сметка може и да се намери спасител на затруднената компания.

 О’Лиъри сподели в ексклузивно интервю, че макар ситуацията да изглежда тежка, няма да е необходимо много, за да се промени.

Ако можех да купя FTX и да разбера колко риск има точно с регулаторите и всичко останало, щях да обмисля  предложението. 

[…] Забавното нещо за ликвидността e, че ако след пет минути видите туит, че ще има спасител на бял кон [да спаси FTX от ситуацията], тегленията ще спрат. 

О’Лиъри също така заяви, че е инвеститор в FTX International и FTX U.S. (дружеството на компанията за работа в САЩ) и е титуляр на сметка в FTX. Това означава, че инвеститорът е един от многото пострадали от ликвидната криза на крипто борсата.

Главният изпълнителен директор на FTX – Сам Банкман-Фрид заяви след отказа нa Binance да купят затруднения конкурент, че има доста желащи, с които компанията води разговори. Според Джъстин Сун, основателят на Tron се интересува от FTX, но не поема ангажимент за момента.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Биткойн (BTC) ще се срине до $10,000


Сам Банкман-Фрийд призна за напрежението между него и главния изпълнителен директор на Binance – Чанпен Джао. В крипто пространството се смята, че туитове на Джао дадоха старт на тиража на FTT токена на FTX. Това от своя страна задълбочи кризата с ликвидността на крипто борсата и предизвика спекулации, че това е част от плана на Чанпен Джао да „помогне“ на затруднения конкурент.

Кевин О’Лиъри коментира тези спекулации:

В мисълта на Дзен и изкуството на войната, че мога да унищожа конкурента си и да получа всичките му сметки с нулеви разходи за придобиване на клиенти, това би било много изкушаващо.

Той смята, че двамата предприемачи  имат достатъчно голямо его, за да се впуснат в подобен вид надпревара. Според инвеститора от Shark Tank подобни схватки не биха послужили нито на страните в надпреварата нито на крипто индустрията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Закупилите NFT на Porsche могат да ги върнат в срок от 14 дни

Porsche създаде прецедент в сферата на NFT с включването на 14-дневен срок за връщане в условията на дебютната си колекция.

януари 28, 2023 11:00 2 мин. четене

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене