НАЧАЛО Други

FTX: Основателят на Tron ще помага в спасяването на инвеститорите

ноември 11, 2022 8:47 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
FTX: Основателят на Tron ще помага в спасяването на инвеститорите

Джъстин Сън от Tron сподели, че подготвя решение за срива на FTX, но само за определена група инвеститори.

Според информация основателят на TRON, Джъстин Сън има желание да се притече на помощ на притежателите на токени, свързани с TRON (TRX, BTT, JST, SUN, HT), чиито средства в FTX бяха загубени при имплозията на борсата.

Това беше оповестено в Twitter на 10 ноември, а Сън и екипът му проучват различни решения, за да избегнат по-нататъшно влошаване на ситуацията.

Главният изпълнителен директор на TRON добави:

Продължаващата криза с ликвидността, въпреки краткосрочния си характер, е вредна, както за развитието на [крипто] индустрията, така и за инвеститорите.  […] Екипът ми работи денонощно, за да предотврати по-нататъшното влошаване на ситуацията. Вярвам, че ситуацията може да бъде овладяна ако заедно с нашите партньори приложим цялостен подход. Останете на линия!


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Срив до $12,000 изглежда силно вероятен


Дали ще се стигне до някакво решение обаче не е ясно, имайки предвид голямата разлика в ликвидността, пред която крипто борсата е изправена. Според информацията FTX има недостиг от около $8 милиарда и се нуждае от поне $4 милиарда, за да остане платежоспособна.

Този ход на Сън предизвика известно вълнение на крипто пазара. Например крипто борсата Huobi туитна забавно изображение:

Глобалният крипто пазар претърпя 8% корекция в рамките на един ден, но това може да се окаже, че не е най-лошото развитие на събитията. Друг фактор, който би трябвало да се вземе предвид е, че след поредния удар, пред който е изправена крипто индустрията, регулаторите може да се активизират.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Kraken стартира нова услуга за търговия с акции

Съобщава се, че през 2024 г. борсата за криптовалути Kraken ще представи нова услуга за търговия с акции.

септември 28, 2023 13:00 2 мин. четене

Големият проблем, пред който е изправен фондовия пазар

На Уолстрийт се очаква намаляване на прогнозите за корпоративните печалби, което от своя страна може да се отрази на пазара на акции.

септември 28, 2023 11:00 2 мин. четене

Най-голямата заплаха за световната икономика според JPMorgan

В неотдавнашно интервю Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan Chase, изрази загриженост относно готовността на световната икономика за потенциален сценарий на повишаване на основните лихвени проценти на Федералния резерв до 7%.

септември 28, 2023 10:00 2 мин. четене

Илон Мъск и глобалното влияние на един от най-ценните кадри на САЩ

Много бизнес лидери изживяват целия си живот, без да участват в международни инциденти. Илон Мъск обаче се оказа в центъра на два такива инцидента само за този месец.

септември 28, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.