Home

FTX: Основателят на Tron ще помага в спасяването на инвеститорите

11.11.2022 8:47 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
FTX: Основателят на Tron ще помага в спасяването на инвеститорите

Джъстин Сън от Tron сподели, че подготвя решение за срива на FTX, но само за определена група инвеститори.

Според информация основателят на TRON, Джъстин Сън има желание да се притече на помощ на притежателите на токени, свързани с TRON (TRX, BTT, JST, SUN, HT), чиито средства в FTX бяха загубени при имплозията на борсата.

Това беше оповестено в Twitter на 10 ноември, а Сън и екипът му проучват различни решения, за да избегнат по-нататъшно влошаване на ситуацията.

Главният изпълнителен директор на TRON добави:

Продължаващата криза с ликвидността, въпреки краткосрочния си характер, е вредна, както за развитието на [крипто] индустрията, така и за инвеститорите.  […] Екипът ми работи денонощно, за да предотврати по-нататъшното влошаване на ситуацията. Вярвам, че ситуацията може да бъде овладяна ако заедно с нашите партньори приложим цялостен подход. Останете на линия!


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Срив до $12,000 изглежда силно вероятен


Дали ще се стигне до някакво решение обаче не е ясно, имайки предвид голямата разлика в ликвидността, пред която крипто борсата е изправена. Според информацията FTX има недостиг от около $8 милиарда и се нуждае от поне $4 милиарда, за да остане платежоспособна.

Този ход на Сън предизвика известно вълнение на крипто пазара. Например крипто борсата Huobi туитна забавно изображение:

Глобалният крипто пазар претърпя 8% корекция в рамките на един ден, но това може да се окаже, че не е най-лошото развитие на събитията. Друг фактор, който би трябвало да се вземе предвид е, че след поредния удар, пред който е изправена крипто индустрията, регулаторите може да се активизират.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Виталик Бутерин съветва да не се подкрепя единствено крипто политиката

В неотдавнашна статия съоснователят на Етериум Виталик Бутерин предупреди, че не бива да се гласува само въз основа на позицията на кандидатите в подкрепа на криптовалутите.

18.07.2024 10:30 1мин. четене

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

Великобритания планира да регулира съвременните AI модели

Новото правителство на Обединеното кралство очерта плановете си за регулиране на усъвършенстваните модели на изкуствен интелект, с което се отклони от предишните политики, както бе подчертано в неотдавнашната реч на крал Чарлз относно законодателната програма, включваща над 35 законопроекта.

18.07.2024 9:30 2мин. четене

Uniswap обяви ново разширение за Google Chrome

Uniswap Labs официално пусна своето разширение за портфейл на Google Chrome след повече от шест месеца забавяне, през които над 793,000 потребители се включиха в списъка на чакащите.

18.07.2024 7:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.